Αθλητισμός

Άρης: Δικός του και ο Καμάτσο

Άρης: Δικός του και ο Καμάτσο

Πηγή Φωτογραφίας: ARIS FC

Άρης: Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την Τρίτη [12/7] την απόκτηση του Ράφαελ Καμάτσο (Rafael Euclides Soares Camacho, όπως είναι το πλήρες όνομά του) με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την Τρίτη [12/7] την απόκτηση του Ράφαελ Καμάτσο (Rafael Euclides Soares Camacho, όπως είναι το πλήρες όνομά του) με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στην ανακοίνωση, υπάρχει και το βιογραφικό του 22χρονου Πορτογάλου, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 2000 στην Λισαβόνα και σε μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ. Μετά από μια σύντομη πορεία στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, ο Καμάτσο πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά του στη Λίβερπουλ και αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά ταλέντα της ηλικίας του για τον σύλλογο. Με τη Λίβερπουλ αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι FA Cup και σε ένα παιχνίδι της Premier League, υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, τη σεζόν 2018-19.

Τον Ιούλιο του 2019 η Σπόρτινγκ αποφάσισε να δαπανήσει 5.000.000 ευρώ για να τον πάρει πίσω στην Πορτογαλία. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε 26 φορές με τη φανέλα της Σπόρτινγκ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην πορτογαλική Ρίο Αβε, με την οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές και 3 γκολ. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπελενένσες, ως δανεικός, αγωνιζόμενος 16 φορές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και μια φορά στο Κύπελλο.

Ο Καμάτσο έχει αγωνιστεί με όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της εθνικής Πορτογαλίας. Μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο την αριστερή όσο και τη δεξιά πτέρυγα στη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Αποχαιρέτησε τους “κίτρινους” ο Μπρούνο Γκάμα

Έπειτα από μία τετραετία, ο Μπρούνο Γκάμα αποχαιρέτησε τον Άρη και το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο 34χρονος Πορτογάλος πλάγιος επιθετικός, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Με μία συγκινητική ανάρτηση, ο Γκάμα θέλησε να αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο την ΠΑΕ, αλλά και τους φίλους του Άρη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 125 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 29 γκολ και εννέα ασίστ. bruno-gama_1

Αναλυτικά όσα έγραψε στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του

«Μετά από τέσσερα χρόνια στον Άρη ήρθε η ώρα για να χωριστούν οι δρόμοι μας. Ήταν τιμή μου να παίξω σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα για τις στιγμές που πέρασα στο κλαμπ, σε αυτή τη φανταστική πόλη και σε αυτή τη φανταστική χώρα που όλα αυτά τα χρόνια έγινε η οικογένειά μου και με έκανε να αισθανθώ οικεία από την πρώτη στιγμή.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και σε όλο το επιτελείο που δούλεψα μαζί τους όλ’ αυτά τα χρόνια και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταπληκτικούς οπαδούς του Άρη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη και την αγάπη που μου δίνατε πάντα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Ελπίζω μια μέρα να συναντηθούμε ξανά. Καλή επιτυχία στο μέλλον, μία φορά Άρης, για πάντα Άρης!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments