Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προχωράει το θέμα του Αϊτόρ – Θέμα χρόνου η επέκταση του συμβολαίου του

Παναθηναϊκός: Προχωράει το θέμα του Αϊτόρ – Θέμα χρόνου η επέκταση του συμβολαίου του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi, PAO FC

Παναθηναϊκός: Από τα τέλη Μαΐου η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει εκφράσει την επιθυμία της να προχωρήσει σύντομα στην επέκταση του συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που λήγει το καλοκαίρι του 2023

Από τα τέλη Μαΐου η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει εκφράσει την επιθυμία της να προχωρήσει σύντομα στην επέκταση του συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που λήγει το καλοκαίρι του 2023, προκειμένου να “δέσει” ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του.

Πλέον το όλο θέμα προχωράει ένα βήμα παραπέρα… Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχαν προ ημερών επικοινωνία με τον ατζέντη του Καταλανού εξτρέμ, κατά την οποία τον ενημέρωσαν πως αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας απ’ την Αυστρία [όπου πραγματοποιεί το Τριφύλλι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του], θα τον περιμένουν στην Αθήνα για να ξεκινήσουν συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του έως το 2025.

Οι “πράσινοι” γυρίζουν στη “βάση” τους την Τρίτη 19 Ιουλίου και το εν Αθήναις ραντεβού με την πλευρά του παίκτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Η πρόθεση που υπάρχει είναι να γίνει μία σημαντική αύξηση προς τον Καταλανό, που μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει ελαφρώς το 50% των χρημάτων που παίρνει σήμερα (400.000 ευρώ).

Από την πλευρά του κι ο Αϊτόρ είναι απόλυτα θετικός στην προοπτική παραμονής του στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια, γνωρίζοντας πως έχει σημαίνοντα ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και η όλη κουβέντα αναμένεται να ξεκινήσει από μία πολύ σταθερή “βάση”.

Τα “πράσινα” δωμάτια

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν εγκατασταθεί από τις 5 Ιουλίου σε 15 διαφορετικά δίκλινα δωμάτια στο 4 αστέρων “Seehof”, σχηματίζοντας ενδιαφέρονται δίδυμα.

Οι αχώριστοι Ισπανοί Χουάνκαρ και Ρούμπεν βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο, όπως και οι Αργεντινοί Παλάσιος και Σάντσες. Οι Κουρμπέλης και Κώτσιρας είναι παρέα και στο δωμάτιο της προετοιμασίας, ενώ ο Μπρινιόλι μοιράζεται το δωμάτιο με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Μαζί μένουν η δεύτερη και η τρίτη μεταγραφή των “πράσινων”, δηλαδή ο Κρίστιαν Γκάνεα και ο Άνταμ Τσέριν, οι οποίοι έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Τα 15 δίδυμα στα δωμάτια:

Διούδης-Αλεξανδρόπουλος

Βαγιαννίδης-Χριστογεώργος

Χουάνκαρ-Ρούμπεν

Σένκεφελντ-Ηλιάδης

Ιωαννίδης-Πούγγουρας

Μπρινιόλι-Μάγκνουσον

Καρλίτος-Σαβιέρ

Γκάνεα-Τσέριν

Σάντσες-Παλάσιος

Ξενόπουλος-Καμπετσής

Κουρμπέλης-Κώτσιρας

Σιδεράς-Κρυπαράκος

Φρόκου-Σαρδέλης

Λοντίγκιν-Αγιούμπ

Αϊτόρ-Σάρλια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments