Πολιτική

Μητσοτάκης: Έχουμε περίπου 50 φωτιές την ημέρα – Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα για εμπρησμό

Μητσοτάκης: Έχουμε περίπου 50 φωτιές την ημέρα – Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα για εμπρησμό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μητσοτάκης: Για τα πύρινα μέτωπα σε Πεντέλη, Μέγαρα και Σαλαμίνα, αλλά και τον τρόπο αντιμετωπίστηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τα πύρινα μέτωπα σε Πεντέλη, Μέγαρα και Σαλαμίνα, αλλά και τον τρόπο αντιμετωπίστηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στο κέντρο διαχείρισης κρίσεων, όπου τόνισε πως “δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα”, όσο αφορά το ενδεχόμενο πυρκαγιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι όλοι οι αρμόδιοι έκαναν το καλύτερο δυνατό, με πολύ γρήγορη και έγκαιρη παρουσία και μεγάλη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός ευχαριστώντας όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Πρόσθεσε ότι ο συντονισμός «ήταν καλύτερος από όσα είχαμε δει στο παρελθόν και με αυτή την λογική θα προχωρήσουμε από εδώ και στο εξής».

Για τα αίτια της πυρκαγιάς δήλωσε «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της πυροσβεστικής. Αλλά δεν αποκλείεται ο εμπρησμός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments