Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον NBAer Πασκάλ

Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον NBAer Πασκάλ

Πηγή Φωτογραφίας: Deseret News, TOPNews-USA

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Έρικ Πάσκαλ έχει «κυκλώσει» ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, με τους «πράσινους» να ψάχνουν την υπέρβαση από το ΝΒΑ

Το όνομα του Έρικ Πάσκαλ έχει «κυκλώσει» ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, με τους «πράσινους» να ψάχνουν την υπέρβαση από το ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, τον οποίο είχαν επιλέξει οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο ντραφτ του 2019 (Νο41), έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ράντονιτς από τους παίκτες που έχουν προταθεί στο Τριφύλλι, κυρίως για την αθλητικότητα και τη διάρκεια που δείχνει τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Στη ρούκι σεζόν του με τους Ουόριορς είχε μέσο όρο 14 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, αλλά ο χρόνος παραμονής του στο παρκέ ήταν αυξημένος (28΄), ελέω της απουσίας των σταρ των «Πολεμιστών». Ωστόσο, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ ο χρόνος του ήταν περιορισμένος, με τους μέσους όρους του να πέφτουν στους 5.8 πόντους και 1.8 ριμπάουντ σε 13΄ συμμετοχής.

Στην περίπτωση που η υπόθεση του Πάσκαλ κυλήσει ομαλά, τότε οι «πράσινοι» θα προσθέσουν το όγδοο νέο πρόσωπο στο ρόστερ τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά τους Πάρις Λι, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Μάριους Γκριγκόνις, Νέιτ Γουόλτερς, Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Αρτούρας Γκουντάιτις. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου αποτελεί προτεραιότητα για τον απόφοιτο του Κολεγίου του Βιλανόβα.

Ανακοίνωσε επίσημα τον Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός

Και «με τη βούλα» παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Αρτούρας Γκουντάιτις, καθώς η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (20/7) την απόκτηση του Λιθουανού σέντερ. Ο 29χρονος άσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και θα έχει ρόλο “backup” πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο έμπειρος άσος τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Σίγουρα, το να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας με απίστευτη ιστορία, ίσως τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, αποτελεί τεράστια τιμή. Νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και ειλικρινά σας λέω ότι ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω μια μέρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο δέρμα μου έχοντας στο πλευρό μου αυτούς τους οπαδούς. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Παναθηναϊκού στα social media και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά. Η θετική ενέργεια φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ».

Όσον αφορά τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν, ο Λιθουανός σέντερ σημείωσε: «Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό αυτή τη χρονιά, να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι να είμαστε ενωμένοι μέσα στο παρκέ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να το καταφέρουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments