Διεθνή

Βρετανία: Κατέρρευσε η παρουσιάστρια στην τηλεμαχία ανάμεσα σε Τρας και Σούνακ [vids]

Βρετανία: Κατέρρευσε η παρουσιάστρια στην τηλεμαχία ανάμεσα σε Τρας και Σούνακ [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Βρετανία: Απρόοπτο υπήρξε στο debate, ανάμεσα στους δύο υποψηφίους, για την ηγεσία των Συντηρητικών, Λιζ Τρας και Ρίσι Σουνάκ, μιας και ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος στο στούντιο

Απρόοπτο υπήρξε στο debate, ανάμεσα στους δύο υποψηφίους, για την ηγεσία των Συντηρητικών, Λιζ Τρας και Ρίσι Σουνάκ, μιας και ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος στο στούντιο και έφερε μεγάλη αναστάτωση στην υποψήφια των Τόρις.

Ο τηλεοπτικός φακός εστίασε στη Λιζ Τρας η οποία κράτησε το πρόσωπό της σοκαρισμένη καθώς αναφώνησε: “Θεέ μου!”

Στη συνέχεια εθεάθη να περπατά προς το μέρος όπου στεκόταν η οικοδέσποινα, Kate McCann.

Η ροή μετάδοσης κόπηκε στη συνέχεια, με τους θεατές να βλέπουν το μήνυμα: ”Λυπούμαστε για τη διακοπή αυτού του προγράμματος. Εργαζόμαστε σκληρά για να διορθώσουμε το πρόβλημα και θα επιστρέψουμε στον κανονικό προγραμματισμό σύντομα.”

Σύμφωνα με την ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού, την ώρα του debate κατέρρευσε η παρουσιάστρια Kate McCann, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της, αφού έλαβε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Tο debate ωστόσο δεν θα συνεχιστεί απόψε.

«Η Kate McCann λιποθύμησε στον αέρα απόψε και παρόλο που είναι καλά, η ιατρική συμβουλή ήταν ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε με τη συζήτηση. Ζητούμε συγγνώμη από τους θεατές και τους ακροατές μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ενημέρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments