Πολιτισμός

Ο σχεδιαστής Olivier Lapidus βοήθησε στη δημιουργία της μάσκας με Led για τον οίκο Dior

Ο σχεδιαστής Olivier Lapidus βοήθησε στη δημιουργία της μάσκας με Led για τον οίκο Dior

Πηγή Φωτογραφίας: wwd.com- Fashion Network

Οι δημιουργίες του Lapidus έχουν χρησιμοποιηθεί και στον επιστημονικό τομέα για να βοηθήσουν στη θεραπεία μωρών με ίκτερο, για παράδειγμα.

Ο Dior έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τη γαλλική εταιρεία καινοτομίας φωτισμού Lucibel για τη χρήση και την εμπορευματοποίηση της τεχνολογίας μάσκας LED.

Ο σχεδιαστής Olivier Lapidus συνεργάστηκε με τη Lucibel για τη δημιουργία της μάσκας ομορφιάς. Είχε επικεντρωθεί για πολλά χρόνια σε καινοτόμα υφάσματα,  που σχετίζονται με το φως. Το 1999, ο Lapidus δημιούργησε για πασαρέλα μόδας αυτό που ονόμασε ως το πρώτο «φωτεινό φόρεμα», που δημιουργήθηκε με ειδικά υφαντό ζακάρ και τεχνολογία οπτικών ινών.

Οι δημιουργίες του Lapidus έχουν χρησιμοποιηθεί και στον επιστημονικό τομέα για να βοηθήσουν στη θεραπεία μωρών με ίκτερο, για παράδειγμα.

Επικοινώνησε μαζί του ο Frédéric Granotier, ιδρυτής και πρόεδρος της Lucibel, σχετικά με μια πιθανή συνεργασία. Στον σχεδιαστή παρουσιάστηκε το υλικό της υπάρχουσας μάσκας ομορφιάς της Lucibel για ημιεπαγγελματική χρήση και οι κρέμες που θα χρησιμοποιηθούν μαζί της για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ρυτίδων του προσώπου.

Η φωτοβιοτροποποίηση LED, μια ειδικότητα της Lucibel τα τελευταία οκτώ χρόνια, χρησιμοποιεί ένα ψυχρό κόκκινο φως για την τόνωση και την αναγέννηση των κυττάρων.

«Επειδή το σώμα αποτελείται από ζωντανά κύτταρα που έχουν ζωτική ανάγκη για έκθεση στο φως, η μάσκα λειτουργεί πρώτα από όλα ως φυσική πηγή ενέργειας για να εξισορροπήσει τον μεταβολισμό, να αποκαταστήσει την αρμονία και να ηρεμήσει το μυαλό», δήλωσε ο οίκος Dior σε παρουσίαση.

Ο Dior ισχυρίζεται ότι από την πρώτη συνεδρία και σε μόλις 12 λεπτά, τα αποτελέσματα στην ποιότητα του δέρματος είναι άμεσα και ότι μετά από ένα μήνα, με δύο συνεδρίες την εβδομάδα, το δέρμα είναι πιο υγιές, η υφή του λεία, η επιδερμίδα είναι ομοιόμορφη και η λάμψη αυξάνεται κατά 10 φορές.

«Με τρεις μήνες χρήσης με τον ίδιο ρυθμό, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρεται για πιο λείο, ορατά πιο σφριγηλό δέρμα και επαναπροσδιορισμένο περίγραμμα», δήλωσε ο Dior.

Η προεπισκόπηση του έγινε στο Dior Cheval Spa Blanc Paris και σύντομα θα είναι σε όλα τα σπα του Dior. Μια πιο φορητή επανάληψη για χρήση στο σπίτι, με τιμή 3.150 ευρώ, θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Dior και στο dior.com από τον Ιανουάριο.

Η μάσκα OVE μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας σπα ή ως μάθημα οκτώ, 16 ή 24 συνεδριών στα 85 ευρώ για 20 λεπτά.

Ως μέρος μιας θεραπείας σπα, υπάρχει ένα micro peeling Dior με το φως LED της μάσκας, που ακολουθείται από μια ακολουθία βαθύ μασάζ ιστών. Αυτό ισχύει για 280 ευρώ την ώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments