Ελλάδα

Σκιάθος: Σύλληψη υποδιοικητή της Πυροσβεστικής του Αεροδρομίου για παιδική πορνογραφία

Σκιάθος: Σύλληψη υποδιοικητή της Πυροσβεστικής του Αεροδρομίου για παιδική πορνογραφία

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Σκιάθος: Μια συγκλονιστική αποκάλυψη υπήρξε στην Σκιάθο, μιας και ένας 39χρονος αστυνομικός είχε στο κινητό του ακατάλληλο περιεχόμενο

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη υπήρξε στην Σκιάθο, μιας και ένας 39χρονος αστυνομικός είχε στο κινητό του ακατάλληλο περιεχόμενο. Η καταγγελία έγινε από τη σύντροφο του άμεσα υπήρξε έρευνα στο σπίτι του, με παρουσία του Εισαγγελέα Βόλου, και ανακαλύφθηκε το σοκαριστικό μυστικό

Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν φωτογραφίες επώνυμων γυναικών, που είχαν δημοσιευθεί στο ίντερνετ, καθώς και προκλητικές φωτογραφίες γυναικών που είχε γνωρίσει online και είχε συνευρεθεί μαζί τους. Το μεγαλύτερο σοκ για τη σύντροφο του ήταν όταν εντόπισε φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ αυτών και της 10χρονης κόρης της.

Η σοκαριστική ανακάλυψη

Ο 39χρονος Υποπυραγός, ο οποίος συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα και τις δύο ανήλικες κόρες της, ηλικίας 10 και 12 χρόνων, επέστρεψε στο σπίτι του τα ξημερώματα, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Η σύντροφός του βρήκε στο κινητό του φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της, που εστίαζαν στα επίμαχα σημεία του κοριτσιού και του ζήτησε εξηγήσεις. Ο Υποπυραγός δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει, καθώς ήταν μεθυσμένος, και εκείνη τον έδιωξε από το σπίτι.

Το πρωί έκανε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Η ίδια ανέφερε τις αρχές ότι πριν από λίγες ημέρες, της είπε η 10χρονη κόρη της ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί, ενώ η ίδια απουσίαζε.

Από τη Αρχηγείο του ΠΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υποπυραγός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments