Ελλάδα

Πάτρα: Μήνυση κατά του γιατρού κατέθεσε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Μήνυση κατά του γιατρού κατέθεσε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πάτρα: Στην... αντεπίθεση προχώρησε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιας και σήμερα [3/8] κατέθεσε μήνυση Μήνυση σε βάρος του γιατρού της Τζωρτζίνας

Στην… αντεπίθεση προχώρησε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιας και σήμερα [3/8] κατέθεσε μήνυση Μήνυση σε βάρος του γιατρού της Τζωρτζίνας και διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη.

Σύμφωνα με το pelop, το πρωί της Τετάρτης (3/8) η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας ώστε να καταθέσουν αυτοπροσώπως τη μήνυση κατά του κ. Ηλιάδη με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την 9χρονη, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», ισχυρίζονται σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυση που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας, κινούνται η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Δεν υπάρχει εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών της

 “Αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή ή σκέψη να κάνει κακό στα ίδια της τα παιδιά”, ανάφερε ο δικηγόρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος

«Η θέση της είναι πάντα σταθερή. Αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή ή σκέψη να κάνει κακό στα ίδια της τα παιδιά και η θέση της είναι ότι της φορτώνεται η απώλεια των άλλων δύο της παιδιών, πράγμα για το οποίο η ίδια δεν έχει καμία συμμετοχή ή εμπλοκή», επεσήμανε “χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Για το πως ίδιος αξιολογεί τα επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος της πελάτισσάς του ο κ. Παπαδόλουλος παραδέχτηκε μεν ότι υπάρχουν ενοχοποιητικές ενδείξεις, οι οποίες όπως επεσήμανε πως «αρκούν για την άσκηση μιας ποινικής δίωξης». Ισχυρίστηκε όμως ότι «υπάρχουν πολλά στοιχεία της δικογραφίας που είναι αλληλοσυγκρουόμενα και αντιφατικά».

Όπως φαίνεται η υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης μητέρας που αρνείται τις κατηγορίες για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, θα εστιάσει στο νέο πόρισμα των ιατροδικαστών για τη Μαλένα και την Ίριδα, που έκανε λόγο -για πρώτη φορά- για ασφυκτικό θάνατο. dikastirio_evelpidwn_1

«Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, τραυματιοφορέων και ιατροδικαστών που τέλεσαν τις νεκροψίες και τις νεκροτομές, όπου τα ευρήματα περιγράφονται με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και γίνεται μια διαφορετική εκτίμηση σχετικά με τα αίτια θανάτου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments