Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τον… καταδίκασε ο Μπουκέ – Πάει για το “θαύμα” στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Τον… καταδίκασε ο Μπουκέ – Πάει για το “θαύμα” στη Λεωφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Με... "εγκληματία» τον Μπουκέ, ο οποίος απέβαλε για απίστευτο λόγο τον Σεμπάστιαν Παλάσιος στο 40′, χαντακώνοντας τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Σλάβια Πράγας

Με… “εγκληματία» τον Μπουκέ, ο οποίος απέβαλε για απίστευτο λόγο τον Σεμπάστιαν Παλάσιος στο 40′, χαντακώνοντας τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Σλάβια Πράγας στην Τσεχία στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League.

Η άδικη αποβολή του Αργεντινού άσου, οι τραυματισμοί και η έλλειψη βάθους, καθώς και η κακή φυσική κατάσταση των «πρασίνων» μετά το 60′, οδήγησαν το «τριφύλλι» στην ήττα με 2-0 από την Σλάβια Πράγας. Πλέον, ο Παναθηναϊκός ψάχνει την μεγάλη ανατροπή στην Λεωφόρο στις 11 Αυγούστου.

Το ματς

Οι γηπεδούχου είχαν τον έλεγχο της κατοχής από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους «πράσινους» να αμύνονται στο μισό του γηπέδου. Στο 14′ οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την πρώτη τους τελική, όμως η αδύναμη κεφαλιά του Ιωαννίδη έφυγε άουτ.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, στο 28ο λεπτό, έπιασε ένα δυνατό σουτ, με τον γκολκίπερ της Σλάβιας να διώχνει με τις γροθιές.

Στο 40′, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα… για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, καθώς ο Αργεντίνος έπεσε στο έδαφος μετά από σύγκρουση μέσα στην περιοχή των Τσέχων, χωρίς να ζητήσει το οτιδήποτε. Έξι λεπτά αργότερα, οι Τσέχοι, εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική υπεροχή άνοιξαν το σκορ με τον Σραντς.

Στο 51’ ο Σπόραρ ανατράπηκε ενώ έφευγε μόνος του προς την εστία από τον Σάντος, ο Μπουκέ έδειξε πρώτα κίτρινη στον Σλοβένο για διαμαρτυρία και με αρκετή καθυστέρηση απευθείας κόκκινη στον Βραζιλιάνο στόπερ, πιστοποιώντας ότι τα έχει χαμένα.

Η Σλάβια ωστόσο διπλασίασε άμεσα τα τέρματά της στο 55’ με τον Λινγκρ να πλασάρει ανενόχλητος στο δοκάρι και τον Ουσόρ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στην επαναφορά (2-0).

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με τον Βαγιαννίδη να κλέβει τη μπάλα και να βγαίνει τετ α τετ με τον Μάντους, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία (59’), ενώ η Σλάνια απείλησε ξανά με τον Ουσόρ να σουτάρει άουτ στο 75’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι / 4-2-3-1): Μάντους, Ντούντερα (46’ Ουσόρ), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί (46’ Εβερτον), Χόλες, Σραντς (72’ Μάζοχουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σεβτσίκ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Σάρλια), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ), Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments