Κόσμος

Huawei: Σταματά τις πωλήσεις στη Ρωσία

Huawei: Σταματά τις πωλήσεις στη Ρωσία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Παράλληλα, η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι οι παραγγελίες, που έγιναν νωρίτερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα παραδοθούν κανονικά στους πελάτες.

Η διάσημη εταιρεία στην αγορά smartphone επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους κατοίκους της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η Huawei,  η κινεζική πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιακών δικτύων και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο, σταμάτησε τις πωλήσεις της στη Ρωσία μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος στη Ρωσία.

Παράλληλα, η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι οι παραγγελίες, που έγιναν νωρίτερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα παραδοθούν κανονικά στους πελάτες.

Οι υπηρεσίες εγγύησης θα ισχύουν για προϊόντα, τα οποία αγοράστηκαν νωρίτερα από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα προϊόντα θα συνεχίσουν επίσης να καλύπτονται από σέρβις εγγύησης.

Σημειώνεται ότι, μετά την επιβολή των δυτικών κυρώσεων, η Ericsson και η Nokia είχαν ανακοινώσει επίσημα τη διακοπή παραδόσεων κινητών στη Ρωσία.

Η πιο ενδιαφέρουσα κατάσταση έχει δημιουργηθεί αναφορικά με την Huawei. Οι εκπρόσωποί της δεν μιλούσαν ευθέως για απαγόρευση προμήθειας, αλλά, την ίδια στιγμή, είχαν σταματήσει μονομερώς να πωλούν σταθμούς βάσης και να ανταποκρίνονται στα αιτήματα ενδιαφερόμενων πελατών.

Ωστόσο, η Huawei είχε ήδη περιέλθει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, λόγω των δυτικών κυρώσεων

Ο Πούτιν και οι συνεργάτες του απειλούν να καλύψουν την εταιρεία με αγωγές, αλλά σκέπτονται ότι αυτό μπορούσε να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments