Κόσμος

«Η Τουρκία είναι ανίκητη και ασταμάτητη»

«Η Τουρκία είναι ανίκητη και ασταμάτητη»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ιδιαίτερα, ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος Τύπο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, εξαπέλυσε επίθεση προκλητικότητας, με κύριο αποδέκτη τη Χώρα μας.

Σε ένα κρεσέντο επιθετικότητας και προκλητικότητας έναντι της Ελλάδας επιδόθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας.

Ιδιαίτερα, ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος Τύπο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, εξαπέλυσε επίθεση προκλητικότητας, με κύριο αποδέκτη τη Χώρα μας.

Ο πρώην Υπουργός Ευρωπαικών Υποθέσεων της γείτονος και στενός συνεργάτης του Προέδρου Ερντογάν τόνισε σε ομιλία του ότι «κανείς δεν πρέπει να δοκιμάζει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας στο θέμα της χερσαίας πατρίδας της γαλάζιας πατρίδας και της εναέριας πατρίδας. Δεν παραχωρούμε σε κανέναν ούτε ένα βότσαλο ούτε μία σταγόνα νερό και ούτε μία σπιθαμή από τον εναέριο χώρο μας. Σύντομα ο πρόεδρός μας από τη Μερσίνα θα ξεπροβοδίσει το πλοίο Αμπντουλχαμίτ Χαν. Αυτά είναι βήματα που γίνονται με αποφασιστικότητα και δύναμη για να προστατευτούν τα συμφέροντα τόσο της Τουρκίας όσο και της τουρκικής δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου. Διότι κάτω από τη θάλασσα και από το έδαφος υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που αποτελούν πλούτο του έθνους μας. Η τεχνολογία αυτή θα χρησιμοποιηθεί για να εξαχθούν αυτά και να αποδοθούν προς χρήση στους πολίτες μας».

Ο Τσελίκ συμπλήρωσε ότι η Τουρκία δεν μπορεί ποτέ να ηττηθεί, ούτε να αναχαιτιστεί από κανέναν: «Μόλις αρχίσαμε εμείς να τα χρησιμοποιούμε αυτά η Ελλάδα άρχισε αμέσως τις προβοκάτσιες. Εκείνες οι προβοκάτσιες άρχισαν να υποστηρίζονται από μία ομάδα χωρών. Όμως ό,τι και να κάνει το κακομαθημένο παιδί της Δύσης, όποιο καπρίτσιο κι αν κάνει και ότι και αν δηλώνει ο οποιοσδήποτε, οι τουρκικές ένοπλες Δυνάμεις και το τουρκικό ναυτικό προστατεύοντας αυτά τα πλοία γεωτρήσεων, έδειξαν, δείχνουν και θα δείχνουν το πόσο δίκιο έχουμε στην προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας. Για αυτό κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας σε θέματα προστασίας της πατρίδας και στον αντιτρομοκρατικό αγώνα. Το τέλος θα είναι μόνο απογοήτευση. Η Τουρκία δεν εγκαταλείπει την ενότητα και την αδιάσπαστη ακεραιότητα της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments