People

Ο Μάικ μάλλον δικαιολογημένα θυμώνει τώρα

Ο Μάικ μάλλον δικαιολογημένα θυμώνει τώρα

Πηγή Φωτογραφίας: NBC News- The Spun- The Guardian

Η νέα δραματική σειρά «Mike» κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου στο Hulu και περιγράφει τη ζωή του μποξέρ

Ο διάσημος Μάικλ Τάισον φημίζεται για το οξύθυμο και παρορμητικό του χαρακτήρα. Αυτή τη φορά, όμως, έχει μάλλον το δίκιο με το μέρος του, στην αντιπαράθεσή του με την εταιρεία υπηρεσιών συνδρομής video, το Hulu. Ο πρώην Αμερικανός πρωταθλητής της πυγμαχίας  κατηγόρησε, με το αψύ κι ανεπιτήδευτο ύφος του, το Hulu ότι ουσιαστικά «υπέκλεψε την ιστορία της ζωής του», την αυτοβιογραφική σειρά «Mike», συγκρίνοντας την πλατφόρμα με έναν «δουλέμπορο».

Πώς έχουν όμως τα πράγματα;

Η νέα δραματική σειρά «Mike» κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου στο Hulu και περιγράφει τη ζωή του μποξέρ, από την παιδική του ηλικία έως τα ακροβατικά του στο ρινγκ, από τις πρώτες του αθλητικές επιδόσεις μέχρι την καταδίκη του για βιασμό το 1992. Ο Τάισον όμως αισθάνεται σαν θύμα ληστείας. Νοιώθει ως εάν να παραβίασαν τις πόρτες του ιδιωτικού του βίου. «Μου έκλεψαν την ιστορία της ζωής μου και με άφησαν απλήρωτο», είπε ο Μάικ Τάισον στο Instagram το Σάββατο. «Το Hulu είναι το ισοδύναμο ροής ενός δουλέμπορου» πρόσθεσε.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πλειοψηφικό πακέτο ανήκει στη Disney. Ένα από τα οκτώ επεισόδια της σειράς θα επικεντρωθεί στο μοντέλο Ντεζιρέ Ουάσιγκτον, μέσα όμως από την οπτική της βασίλισσας ομορφιάς που κατηγόρησε τον Τάισον για βιασμό το 1991. Ο διαπρεπής πυγμάχος οδηγήθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων, καταδικάστηκε τον επόμενο χρόνο και πέρασε στη φυλακή μια ολόκληρη τριετία.

Ο Στίβεν Ρότζερς, δημιουργός και σεναριογράφος του «Mike» ισχυρίζεται ότι δεν «κατάφερε να συζητήσει» με τον Τάισον, επειδή ένα άλλο έργο είχε ήδη «τα δικαιώματα» στην ιστορία της ζωής του. «Δεν μου αρέσει να βασίζομαι σε μία μόνο πηγή», λέει για να υπερασπιστεί το βιογραφικό έργο, που παράγεται χωρίς την έγκριση του πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών. Ενώ παραπέμπει στις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία που επιβαρύνουν τον Μάικ Τάισον, η σειρά αφηγείται επίσης την κακοποίηση που υπέστη ο σταρ στην παιδική του ηλικία, την απώλεια της μητέρας του λόγω καρκίνου όταν ήταν έφηβος, καθώς και τα προβλήματα του εθισμού στα ναρκωτικά και της βεβαρημένης ψυχικής υγείας.

«Ας ελπίσουμε ότι αν παρακολουθήσει η σειρά, ο κ. Τάισον θα αλλάξει γνώμη», πρόσθεσε ο Στίβεν Ρότζερς, αν και ο «σιδερένιος Μάικ» έχει κερδίσει ήδη τη μάχη στο πεδίο των αρχικών εντυπώσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments