Ελλάδα

Χαλάνδρι: Νεκρό 8χρονο κορίτσι από θερμοπληξία – Την είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο

Χαλάνδρι: Νεκρό 8χρονο κορίτσι από θερμοπληξία – Την είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Χαλάνδρι: Τραγωδία στο Χαλάνδρι, όταν ένα μικρό κοριτσάκι Ρομά 8 ετών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε στην πορεία πως ήταν νεκρό

Τραγωδία στο Χαλάνδρι, όταν ένα μικρό κοριτσάκι Ρομά 8 ετών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε στην πορεία πως ήταν νεκρό.

Αυτό το γεγονός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης [11/8], και σήμερα Παρασκευή έγινε γνωστή αυτή η είδηση. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 8χρονη κατέληξε από θερμοπληξία. Οι γονείς της, ένας 27χρονος και μία 29χρονη, αμφότεροι Ρομά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σχετικά με το πώς βρέθηκε η 8χρονη μέσα στο όχημα και πόσες ώρες έμεινε εκεί.

Μεσσηνία: Αύριο [13/8] απολογείται ο 50χρονος με το καυστικό υγρό

Μία ακόμα μέρα προθεσμία πήρε 50χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο Σάββατο [13/8] στην ανακρίτρια, καθώς κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στην 49χρονη πρώην σύζυγο του. Μάλιστα είχε συνομιλία με τον δικηγόρο του, όπου ανέφερε πως δηλώνει μετανιωμένος.

Όπως αναφέρει το Messinialive ο δικηγόρος του 50χρονου τόνισε πως «είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει και οδύρεται κι όσο περνά η ώρα συνειδητοποιεί την πράξη του για την οποία και ζήτησε συγγνώμη και εμφανίζεται μετανιωμένος. Τον απασχολεί έντονα το θέμα των παιδιών τα οποία είναι όλα ενήλικα και πως δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει όσο χα χρειαστεί για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και είχαν χωρίσει συναινετικά πριν από 7 χρόνια». astynomikos-omos-1

Ο κ. Ηλιόπουλος θα λάβει γνώση της δικογραφίας το μεσημέρι της Παρασκευής και θα συντάξει την υπερασπιστική του γραμμή, η οποία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θα είναι δύσκολη και απαιτητική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments