Ελλάδα

ΕΛΑΣ: Νεκρός άνδρας βρέθηκε στο Βοτανικό

ΕΛΑΣ: Νεκρός άνδρας βρέθηκε στο Βοτανικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΕΛΑΣ: Άνδρας αγνώστων στοιχείων βρέθηκε νεκρός μετά το μεσημέρι της Παρασκευής σε εξωτερικό χώρο, σε έναν χωματόδρομο κοντά στην οδό Ορφέως στον Βοτανικό

Άνδρας αγνώστων στοιχείων βρέθηκε νεκρός μετά το μεσημέρι της Παρασκευής σε εξωτερικό χώρο, σε έναν χωματόδρομο κοντά στην οδό Ορφέως στον Βοτανικό.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και βρέθηκε από έναν διερχόμενο, ο οποίος ειδοποίησε την ‘Αμεση Δράση.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα διαπίστωσε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, γι’ αυτό ο θάνατος αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Χαλάνδρι: Νεκρό 8χρονο κορίτσι από θερμοπληξία – Την είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο

Τραγωδία στο Χαλάνδρι, όταν ένα μικρό κοριτσάκι Ρομά 8 ετών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε στην πορεία πως ήταν νεκρό.

Αυτό το γεγονός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης [11/8], και σήμερα Παρασκευή έγινε γνωστή αυτή η είδηση. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. ekab_1-asthenoforo-780x405-1

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 8χρονη κατέληξε από θερμοπληξία. Οι γονείς της, ένας 27χρονος και μία 29χρονη, αμφότεροι Ρομά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σχετικά με το πώς βρέθηκε η 8χρονη μέσα στο όχημα και πόσες ώρες έμεινε εκεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments