Διεθνή

Τουρκία: Οι Έλληνες έψαχναν τρύπα να κρυφτούν απέναντί μας

Τουρκία: Οι Έλληνες έψαχναν τρύπα να κρυφτούν απέναντί μας
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της γειτονικής χώρας, στην Κύπρο, το 1974, οι  Έλληνες αποκαλούνται «στρατιώτες», οι οποίοι έψαχναν τρύπα να κρυφτούν απέναντι στους Τούρκους αξιωματικούς και στρατιώτες.

Σε ένα νέο κρεσέντο προκλητικότητας το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας υπογράφει ανακοίνωση, η οποία βάλλει ευθέως εναντίον του ετοιμοπόλεμου των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας και η οποία προσβάλλει την ιστορική μας μνήμη στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της γειτονικής χώρας, στην Κύπρο, το 1974, οι  Έλληνες αποκαλούνται «στρατιώτες», οι οποίοι έψαχναν τρύπα να κρυφτούν απέναντι στους Τούρκους αξιωματικούς και στρατιώτες.

Σύμφωνα με το κείμενο που φέρει την υπογραφή του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, στην Τουρκία «στρατός και έθνος είμαστε ένα. Πεθαίνουμε για την πατρίδα, χωρίς κανένα δισταγμό. Κάθε σελίδα στην ιστορία μας είναι γεμάτη νίκες. Εμείς είμαστε οι τρανοί Τούρκοι που πολεμάμε για την ειρήνη. Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μας, σαν σήμερα πριν από 48 χρόνια, άρχισαν την δεύτερη ειρηνευτική επιχείρηση με το σύνθημα “Η Αϊσέ πάει διακοπές”. Με αυτή την στρατιωτική επιχείρηση οι τρομοκράτες που είχαν διαπράξει βάρβαρες πράξεις και βασανιστήρια κατά των Τουρκοκυπρίων, απέναντι στους Τούρκους στρατιώτες έψαχναν τρύπα να κρυφτούν. Στην επέτειο της επιχείρησης τιμούμε με σεβασμό όλους τους στρατιώτες και τους ομογενείς μας που έπεσαν μάρτυρες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments