Ελλάδα

Λιμενικό: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε δυτικά της νησίδας του Αγίου Γεωργίου στον Σαρωνικό

Λιμενικό: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε δυτικά της νησίδας του Αγίου Γεωργίου στον Σαρωνικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Λιμενικό: Σορός γυναίκας σε κατάσταση σήψης εντοπίστηκε τις μεσημεριανές ώρες χθες [15/8], στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας του Αγίου Γεωργίου Σαρωνικού κόλπου

Σορός γυναίκας σε κατάσταση σήψης εντοπίστηκε τις μεσημεριανές ώρες χθες [15/8], στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας του Αγίου Γεωργίου Σαρωνικού κόλπου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος του λιμενικού, όπου εντόπισε και περισυνέλεξε την σορό, ηλικίας περίπου 55-60 ετών, ύψους περίπου 1,65 μ. και κανονικής σωματικής διάπλασης.

Η σορός της γυναίκας πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σώος ο 81χρονος που αγνοούνταν στην Λεπτοκαρυά

Καλά στην υγεία του και με απώλεια προσανατολισμού εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής [14/8] ο 81χρονος που είχε πάει για μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας και είχε δηλωθεί αγνοούμενος από τους συγγενείς του.

Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν σκάφη και οχήματα του Λιμενικού, αλιευτικοί σύλλογοι και ομάδα διάσωσης. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Νέα Αρτάκη: Βγήκαν τα όπλα σε συμπλοκή – Στο νοσοκομείο 50χρονος

Αιματηρό επεισόδιο έγινε στη Νέα Αρτάκη στη Χαλκίδα με πρωταγωνιστή έναν 50χρονο, ο οποίος μετά από συμπλοκή βρέθηκε στο νοσοκομείο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αστυνομία λίγο μετά τις 18.00 κλήθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς, σε σπίτι στην Νέα Αρτάκη όπου ένας 58χρονος άνδρας – ο οποίος και συνελήφθη- έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν 50χρονο και σύμφωνα με το eviathema οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο νοσοκομείο όμως έσπευσε και ομάδα ρομά υποχρεώνοντας την Ασφάλεια Χαλκίδας και το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων να παρατάξουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τη σύρραξη. astynomikos-omos-1

Παρόλα αυτά, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ακολούθησε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των Ρομά, ενώ μάλιστα τρία άτομα κρατώντας μαχαίρια επιβιβάστηκαν σε όχημα ΙΧ Φορτηγό και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν παρέσυραν ένα άτομο ενώ παρολίγο να παρασύρουν και αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Σκηνές από ταινία ακολούθησαν στην συνέχεια αφού ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τα τρία άτομα ενώ την ίδια ώρα στο σημείο της συμπλοκής ομάδα Ρομά ξεκίνησε δεύτερο επεισόδιο, όπου πιάστηκαν στα χέρια ενώ ακολούθησαν και πυροβολισμοί.

Άμεσα συνελήφθησαν και τρία άτομα τα οποία νωρίτερα παρέσυραν έναν άνθρωπο μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments