Lifestyle

Ο παιδικός φίλος του Ozzy Osbourne θυμάται ότι ο ρόκερ βγήκε με την αδερφή του και έκανε τατουάζ στα γόνατά

Ο παιδικός φίλος του Ozzy Osbourne θυμάται ότι ο ρόκερ βγήκε με την αδερφή του και έκανε τατουάζ στα γόνατά

Πηγή Φωτογραφίας: Newsic

Οι φήμες για τα τατουάζ στο γόνατο με χαμογελαστό πρόσωπο του Ozzy Osbourne μπορεί να έλαβαν τέλος μετά την ομολογία του σχολικού φίλου του ρόκερ

Ένας πρώην σχολικός φίλος του Ozzy Osbourne των Black Sabbath έχει αναπολήσει τα πρώτα του χρόνια με τον ρόκερ. Αποκάλυψε πώς η έκπληξη της εμφάνισης του βετεράνου μουσικού στους Commonwealth Games έφερε πίσω τις όμορφες αναμνήσεις του από το παρελθόν με το αστέρι.

View this post on Instagram

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

Ο Ozzy είχε την αποστολή να ρίξει την τελευταία αυλαία της φετινής έκδοσης του μεγάλου αθλητικού γεγονότος στο Μπέρμιγχαμ – και οι θαυμαστές το λάτρεψαν. Αλλά ειδικά για έναν θαυμαστή του θύμισε τις καλές στιγμές που πέρασε με τον Πρίγκιπα του Σκότους.

Ο Ash Alison ήταν ένας από τους πολλούς παλιούς συμμαθητές του Ozzy και εξήγησε στην Birmingham Mail πώς θα συναντιόταν η ομάδα σε ένα τοπικό καφέ για να συζητήσουν τις ενέργειες της ημέρας τους. Είπε: “Ο αδερφός μου είχε μια κιθάρα στο σπίτι και έμπαιναν στο μπροστινό δωμάτιο της μαμάς μου και έκαναν ένα μικρό τζαμάρισμα. Η μαμά μας τον ρωτούσε για το συγκρότημα που έπαιζε και τι έκανε.”

Και παραδέχτηκε ότι ήταν στην πραγματικότητα ο άνθρωπος πίσω από το μελάνι για τα τατουάζ στο γόνατο του διάσημου ρόκερ, προτού πει ότι έβγαινε καν με την αδερφή του για σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Ozzy έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι συνομιλεί με τα γόνατά του όταν είναι μόνος και έχουν υπάρξει πολλές φήμες για το πού και πότε τα έκανε.

Και, παρά το γεγονός ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι έγιναν στη φυλακή, ο Ash είπε τώρα ότι ήταν αυτός που παρήγαγε το έργο τέχνης. Και συνέχισε: «Έκανα τα δύο χαμογελαστά στα γόνατά του. Δεν συνέβη στη φυλακή.

“Τα έκανα στο σπίτι της μητέρας μου. Κάναμε όλα αυτά τα ανόητα τατουάζ. Δεν είχαμε παιχνίδια στον υπολογιστή και κινητά τότε. Ήταν η απόλαυσή μας.”

Συνέχισε επίσης ισχυριζόμενος ότι πολλοί άνθρωποι στη γειτονιά του Άστον εκείνη την εποχή πίστευαν ότι ο Ozzy ήταν περίεργος: «Ήταν πάντα τέτοιου είδους περίεργο παιδί», είπε.

«Ακόμη και οι καλύτεροί του φίλοι στο καφέ το ήξεραν. Δεν ξέρω αν θα τον έλεγες εκκεντρικό, αλλά είχε περίεργους τρόπους να κάνει πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments