Lifestyle

Πώς ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox διαχειρίζονται την απόσταση στη σχέση τους

Πώς ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox διαχειρίζονται την απόσταση στη σχέση τους

Πηγή Φωτογραφίας: Cleveland.com

Είναι μαζί; Χώρισαν; Γιατί δεν δημοσιεύουν πια φωτογραφίες μαζί και γιατί περνάνε τόσο χρόνο χώρια; Φήμες λένε πως ο παθιασμένος έρωτας της Megan Fox και του Machine Gun Kelly περνάει κρίση και οι ίδιοι δεν φαίνεται να το διαψεύδουν.

Διανύοντας την απόσταση. Αν και ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox αντιμετωπίζουν ορισμένα εμπόδια στη σχέση τους λόγω της καριέρας τους, κατάφεραν να παραμείνουν συνδεδεμένοι.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

«Ο MGK είναι σε περιοδεία για τους επόμενους μήνες, οπότε είναι πραγματικά επικεντρωμένος σε αυτό. Η Μέγκαν είναι δίπλα του όταν μπορεί και όταν δεν είναι, επικοινωνούν συνεχώς μέσω τηλεφώνου», λέει μια πηγή αποκλειστικά στο Us Weekly.

«Είναι με τα παιδιά της πολλές φορές, κάτι που ο κόσμος δεν βλέπει πάντα αφού τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Οι θαυμαστές άρχισαν να κάνουν εικασίες για ενδεχόμενο χωρισμό αφού παρατήρησαν ότι ο 32χρονος ντόπιος του Κλίβελαντ δεν είχε εμφανιστεί στο Instagram της Fox από τον Ιούνιο. Παρόλα αυτά, η πηγή προσθέτει ότι το ζευγάρι είναι «πνευματικά συνδεδεμένο» και «έχει αυτή τη βαθιά ριζωμένη αγάπη ο ένας για τον άλλον που είναι άθραυστη».

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Εμείς επιβεβαιώσαμε το ειδύλλιο του ζευγαριού τον Ιούνιο του 2020, αφού ο ρόκ σταρ και η ηθοποιός των Night Teeth, 36 ετών, δέθηκαν στα γυρίσματα του Midnight in the Switchgrass. Η Fox άρχισε να βλέπει τον Kelly (πραγματικό όνομα Colson Baker) μετά τον χωρισμό της από τον Brian Austin Green, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 10 χρόνια. Οι πρώην μοιράζονται τον Noah, 9, τον Bodhi, 8 και τον Journey, 6, ενώ ο Kelly έχει μια 12χρονη κόρη, την Casie, με την πρώην Emma Cannon.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Μέσα σε λίγους μήνες από την έναρξη της σχέσης τους, η Kelly είπε ότι η ηθοποιός του Jennifer’s Body τον έκανε «καλύτερο» άνθρωπο. «Νομίζω ότι το σύμπαν με έπιασε να θέλω να κάνω μια αλλαγή», είπε στο NME τον Οκτώβριο του 2020. «Ήταν σαν, «Ίσως δεν θα το κάνουμε πραγματικότητα. ίσως το κάνουμε αυτό ειρωνικό.» Αντί για την πτώση, προχωρήστε και ζήστε τη μεγαλύτερη άνοδο της ζωής σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments