Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Φουλ για την κατάκτηση του τίτλου στο Σινσινάτι

Τσιτσιπάς: Φουλ για την κατάκτηση του τίτλου στο Σινσινάτι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurosport

Τσιτσιπάς: Έτοιμος να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο στην καριέρα του είναι έτοιμος να κατακτήσει ο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πέρασε στον τελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι

Έτοιμος να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο στην καριέρα του είναι έτοιμος να κατακτήσει ο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πέρασε στον τελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε στα ημιτελικά με 2-1 σετ του Ντανίλ Μεντβέντεφ (7-6, 3-6, 6-3 σε 2 ώρες και 24 λεπτά) και τα ξημερώματα της Δευτέρας θα διεκδικήσει τον 10o τίτλο της καριέρας του.

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή τενίστα, ενώ στον μεγάλο τελικό του Masters θα αντιμετωπίσει τον 25χρονο Μπόρνα Τσόριτς από την Κροατία (Νο.152), ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς και στον ημιτελικό απέκλεισε με 6-3, 6-4 τον Καμ Νόρι.

Με τη νίκη επί του Μεντβέντεφ, ο Τσιτσιπάς αναμένεται να «ανέβει» στο Νο5 του ranking, αφήνοντας πίσω του τον Κάσπερ Ρουντ αλλά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν ο Έλληνας τενίστας καταφέρει να πάρει τον τίτλο στο Οχάιο, τότε θα ξεπεράσει και τον Κάρλος Αλκαράθ, και θα βρεθεί ξανά μετά από καιρό στη θέση Νο4!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments