Lifestyle

Η Bella Hadid με κίτρινο crop top στη Νέα Υόρκη αγκαλιά με το νέο της αγόρι

Η Bella Hadid με κίτρινο crop top στη Νέα Υόρκη αγκαλιά με το νέο της αγόρι

Πηγή Φωτογραφίας: Elle

Η Bella Hadid μας έδειξε τους κοιλιακούς της ενώ ήταν έξω με τον αγαπημένο της Marc Kalman στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα. Το 25χρονο μοντέλο φορούσε ένα μικροσκοπικό λευκό και κίτρινο crop top με μακριά μανίκια που μόλις κάλυπτε το στήθος της. Επέλεξε μια φαρδιά λευκή παντελόνα και λευκά loafers. Όσο αναφορά στα μαλλιά της […]

Η Bella Hadid μας έδειξε τους κοιλιακούς της ενώ ήταν έξω με τον αγαπημένο της Marc Kalman στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα. Το 25χρονο μοντέλο φορούσε ένα μικροσκοπικό λευκό και κίτρινο crop top με μακριά μανίκια που μόλις κάλυπτε το στήθος της. Επέλεξε μια φαρδιά λευκή παντελόνα και λευκά loafers. Όσο αναφορά στα μαλλιά της έκανε δύο κοτσίδες.

View this post on Instagram

A post shared by 28.04.18 (@celebrities.life1)

Η Bella – η οποία φορούσε γυαλιά ηλίου Oakley «Half Jacket 2.0» 75,50 δολαρίων – κρατούσε το χέρι του 34χρονου φίλου της καθώς περπατούσαν στα στενά της πόλης,

Ο Kalman φόρεσε ένα λευκό top και ένα φαρδύ γκρι παντελόνι και λευκά και μπλε αθλητικά παπούτσια. Τα μαλλιά του ήταν κομμένα κοντά στο κεφάλι του.

Ένα λεπτό ασημένιο κολιέ κρεμόταν στο λαιμό του και ένα τσάι στο χέρι του.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Η σούπερ σταρ μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες στο σύνολο όπου κρατούσε κάτι που φαινόταν να είναι κάποιο είδος lip gloss ανάμεσα στα χείλη της.

Η Χαντίντ και ο φίλος της εντοπίστηκαν αρχικά ο ένας στην παρέα του άλλου τον Ιούλιο του 2020, όταν φωτογραφήθηκαν ενώ έφευγαν από ένα καφέ.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Το μοντέλο είχε προηγουμένως μια υψηλού προφίλ σχέση με τον The Weeknd.

Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2015, αν και χώρισαν τον επόμενο χρόνο.

Η Hadid και ο The Weeknd έδωσαν δεύτερη ευκαιρία το 2018 και χώρισαν για τελευταία φορά το 2019.Το μοντέλο ξεκίνησε την  σχέση με τον Kalman,  το 2020.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Νωρίτερα φέτος, μίλησε για τη σχέση της με τον έρωτά της κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Mel Ottenberg για το Interview, όπου ανάβλυσε για την αγάπη της για τον σύντροφό της.

Η Hadid είπε: «Είμαι πολύ άνετα και νιώθω πολύ ασφαλής με τον Marc».

Το μοντέλο συνέχισε επαινώντας την αφοσίωση του Kalman στις επαγγελματικές του προσπάθειες και πρόσθεσε ότι είχαν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του έρωτά τους.

«Είμαι πραγματικά περήφανη για τον Marc, ο οποίος είναι σαν το κουνελάκι μου με τη συναισθηματική υποστήριξη και είναι απίστευτα ταλαντούχος σε ό,τι κάνει», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments