Lifestyle

Σίσσυ Ζουρνατζή: Κάνει γιόγκα με το μαγιό της μόνο στην Χαλκιδική

Σίσσυ Ζουρνατζή: Κάνει γιόγκα με το μαγιό της μόνο στην Χαλκιδική

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - Sissy Zournatzi

Σίσσυ Ζουρνατζή: Τα likes έπεσαν βροχή και τα σχόλια πήραν φωτιά στη θέα του καλογυμνασμένου κορμιού της.

Η μελαχρινή Θεσσαλονικιά Σίσσυ Ζουρνατζή έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz καθώς έχει πάθος με τη γυμναστική.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi)

Έτσι, βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο η Σίσσυ Ζουρνατζή να κάνει γιόγκα στη θάλασσα και να μη χάσει καθόλου από τις ασκήσεις της, ούτε και στις πιο χαλαρές της ημέρες.

Η μελαχρινή καλλονή, που γνωρίσαμε ευρύτερα από τη συμμετοχή της στο Nomads, βρέθηκε στη μέση θάλασσας, ανέβηκε στη σανίδα και ξεκίνησε να γυμνάζεται με ασκήσεις ισορροπίας. Τα likes έπεσαν βροχή και τα σχόλια πήραν φωτιά στη θέα του καλογυμνασμένου κορμιού της.

Πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε 29χρονος στη Θεσσαλονίκη, για τον ξυλοδαρμό της influencer Σίσσυς Ζουρνατζή, με την οποία διατηρούσε σχέση το 2018. Κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία και για συκοφαντική δυσφήμιση.Η κοπέλα κατέθεσε στο δικαστήριο, περιγράφοντας τον ξυλοδαρμό που υπέστη τον Δεκέμβριο του 2018 ενώ επισήμανε ότι μετέβη σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έφερε κατάγματα στα πλευρά. Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και τερμάτισε τη σχέση της με τον κατηγορούμενο.Και στην απολογία του, ο 29χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύντροφός του τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκανε η ίδια στο γυμναστήριο. Ο ισχυρισμός του, ωστόσο, δεν κρίθηκε πειστικός και έτσι καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments