Focus

Η Fantasia Barrino θέλει να χρησιμοποιήσει το ταλέντο της για να συνδεθεί με ανθρώπους που ήταν στη θέση της

Η Fantasia Barrino θέλει να χρησιμοποιήσει το ταλέντο της για να συνδεθεί με ανθρώπους που ήταν στη θέση της

Πηγή Φωτογραφίας: straightfromthea.com

Η Barrino αποκάλυψε ότι βιάστηκε από ένα δημοφιλές αγόρι στο αμφιθέατρο του γυμνασίου τους

Όταν η Fantasia Barrino κέρδισε την τρίτη σεζόν του “American Idol” το 2004, ήταν μια 19χρονη ανύπαντρη μητέρα από τη Βόρεια Καρολίνα. Η φαινομενικά σκληρή ιστορία της ήταν ο λόγος που πολλοί θαυμαστές του “Idol” μαζεύτηκαν γύρω της και η Barrino συνέχισε να θριαμβεύει πάνω από τις αντιξοότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της μετά το “Idol”. Η Barrino είχε το μερίδιό της σε επιτυχίες μετά το “Idol”, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας “Life Is Not a Fairy Tale: The Fantasia Barrino Story”.

View this post on Instagram

A post shared by FANTASIA BARRINO (@fantasiabarrino_fanpage)

Ωστόσο, οι προσωπικοί αγώνες της Barrino την ακολούθησαν σε όλη της την καριέρα. Η προθυμία της να επιμείνει στις αντιξοότητες την εξυπηρέτησε καλά στο “Idol”, και αυτή η δύναμη τη βοήθησε επίσης να διατηρήσει την καριέρα της στις πιο δύσκολες στιγμές της, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας αυτοκτονίας και του θανάτου ενός μέλους της οικογένειας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την προκλητική ζωή της Barrino, από τα δύσκολα πρώτα της χρόνια μέχρι την εποχή της στο προσκήνιο και τις πιέσεις της αναγνωρισιμότητας.

Δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στο γυμνάσιο

Η Fantasia Barrino βίωσε για πρώτη φορά την τραγωδία σε νεαρή ηλικία, όπως περιέγραψε οδυνηρά η σταρ στα απομνημονεύματά της το 2005, “Life is Not a Fairy Tale”. Η Barrino αποκάλυψε ότι βιάστηκε από ένα δημοφιλές αγόρι στο αμφιθέατρο του γυμνασίου τους. «Μόλις μπορώ να θυμηθώ τις λεπτομέρειες», έγραψε για την επίθεση, η οποία έγινε όταν ήταν στην τελευταία τάξη «Ξέρω απλώς ότι ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι πώς αυτή η μοναδική πράξη με άλλαξε με τρόπο που δεν χρειαζόταν να αλλάξω».

Τελικά, η Barrino είπε στη μητέρα της για αυτό που συνέβη, η οποία τη βοήθησε να αναφέρει το έγκλημα στο σχολείο της. «Είχε κάποιες ευθύνες αλλά όχι όσες του άξιζαν καθώς έχασα  τη λίγη αθωότητα που μου είχε απομείνει», έγραψε.

Η Barrino εξήγησε σε μια συνέντευξη το 2007 στο “O, The Oprah Magazine” ότι —μετά την αναφορά του αγοριού— έγινε πιο δύσκολο για εκείνη να πάει στο σχολείο. «Παραδώσαμε τον τύπο, αλλά η επιστροφή στο σχολείο ήταν κόλαση· τα αγόρια μου έλεγαν: «Θα σου κάνω ακριβώς αυτό που έκανε»», είπε. «Τότε νόμμιζαν ότι ήταν αστείο και εγώ παράτησα το σχολείο».

Τρία χρόνια αφότου παράτησε το λύκειο και μετακόμισε στο δικό της διαμέρισμα, η 17χρονη Fantasia Barrino γέννησε την κόρη της Zion. «Όταν μετακόμισα έξω, άρχισα να κάνω παρέα με λάθος άτομα και έμεινα έγκυος, οι άνθρωποι ήταν σαν «δεν πάει πουθενά τώρα»», είπε η Barrino στο «O, The Oprah Magazine» το 2007 για τους αγώνες της «Είχα χάσει τον εαυτό μου».

Οι αγώνες της Barrino έγιναν χειρότεροι από τη βία που βίωσε στα χέρια του τότε φίλου της και πατέρα της Zion, Brandel Shouse, ο οποίος αργότερα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για την κακοποίηση που φέρεται να προκάλεσε στην Barrino. “Δεν το συζητώ πολύ, αλλά η σχέση στην οποία ήμουν πολύ καταχρηστική”, αποκάλυψε στο ABC News το 2007. Σύμφωνα με το πρακτορείο, τα δικαστικά έγγραφα ισχυρίστηκαν ότι η συμπεριφορά της Shouse περιελάμβανε “να την πνίγω και με τα δύο χέρια” και ” χτυπώντας της γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι».

“Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα στον εαυτό μου: “Κοίταξέ με. Δεν μπορώ να δω με το ένα μάτι. Έχω κόμπους στο κεφάλι μου. Τα χείλη μου είναι πρησμένα””, θυμάται η Barrino. «Και ο μικρός μου αδερφός ήρθε σε μένα μια μέρα και θυμάμαι ότι μου είπε: «Φαίνεσαι πολύ άσχημα».

Η Fantasia Barrino πάλευε για χρόνια να κρατήσει ένα από τα σπίτια της στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, παραλίγο να το χάσει το 2008 όταν κατηγορήθηκε για μη πληρωμή δανείου.

Το 2017, ο αδερφός της Fantasia Barrino, Xavier Barrino, τραυματίστηκε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, με τον τραγουδιστή να λέει στην Essence περίπου δύο χρόνια αργότερα ότι «δεν περπατάει ακόμα, αλλά θα είναι σύντομα». Η Barrino μίλησε επίσης για τον μεταμορφωτικό αντίκτυπο που είχε το ατύχημα στον αδελφό της, ο οποίος «μάλλον θα είχε αυτοκτονήσει» αν δεν είχε τραυματιστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments