Nέα της αγοράς

Μίλαν: Οι νέοι ιδιοκτήτες είναι ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς και ο ράπερ Ντρέικ

Μίλαν: Οι νέοι ιδιοκτήτες είναι ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς και ο ράπερ Ντρέικ

Πηγή Φωτογραφίας: Dilemaradio

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Μίλαν από την αμερικανική, RedBird Capital Partners

Σε νέα εποχή βρίσκεται απο χθες  η Μίλαν αφού επισημοποιήθηκε η εξαγορά του κλαμπ από την αμερικανική, RedBird Capital Partners.

Η εξαγορά έκλεισε με ένα ποσό κοντά στα 1.2 δισεκατομμύρια ευρώ και στους μετόχους πλέον της Μίλαν θα είναι ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς και ο ράπερ Ντρέικ.

Θυμίζουμε πως η RedBird Capital Partners κατέχει το 11% της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Λίβερπουλ.

Τέλος, ο ιδρυτής της RedBird, Τζέρι Καρντινάλε έκανε δηλώση μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς: «Έχουμε σαφές όραμα για τη Μίλαν. Να υποστηρίξουμε τους ταλαντούχους παίκτες και το προπονητικό τιμ για να φέρουν επιτυχίες στο γήπεδο και να επιτρέψουμε στους φιλάθλους μας να ζήσουν μεγάλες εμπειρίες με αυτό το ιστορικό κλαμπ. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το δίκτυό μας παγκοσμίως, αλλά και την ικανότητά μας στην ανάπτυξη αθλητικών σταδίων για να διατηρήσουμε τη Μίλαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.