Ελλάδα

Φωτιά στην Αχαρνών: Έσβησε η μεγάλη φωτιά – Παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι

Φωτιά στην Αχαρνών: Έσβησε η μεγάλη φωτιά – Παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η οδός Αχαρνών

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η οδός Αχαρνών μετά την ισχυρή έκρηξη σε ισόγειο κατάστημα με φιάλες υγραερίου. Η έκρηξη έγινε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι στο ισόγειο πολυκατοικίας.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη βαρύτατα εγκαύματα από την έκρηξη και την πυρκαγιά που προκλήθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Η πυρκαγιά που ακολούθησε της έκρηξης επεκτάθηκε και στους πάνω ορόφους οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες, υλικές ζημιές από τις φλόγες. Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ συνδρομή παρείχαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ, η ΔΕΔΔΗΕ και η ΔΕΣΦΑ ΑΕ. Σημειώνεται ότι τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό γραφείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Λίγα λεπτά πριν τις 18:00, η φωτιά έσβησε ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που «χτενίζουν» το σημείο. Λόγω της φωτιάς σύμφωνα με την Τροχαία έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αχαρνών από το ύψος της οδού Νιόβης έως την οδό Αγίου Μελετίου και στα δύο ρεύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments