Lifestyle

Τα 5 ζώδια που το μυαλό τους σκέφτεται μόνο το σεξ

Τα 5 ζώδια που το μυαλό τους σκέφτεται μόνο το σεξ

Πηγή Φωτογραφίας: Medium

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 5 ζώδια που τους αρέσει το σεξ και το κρύβουν. Γιατί να το κρύψουν άλλωστε;

ΚΡΙΟΣ Οι Κριοί είναι εξίσου σεξουαλικοί και λατρεύουν το σεξ όσο τίποτα άλλο. Τους αρέσει τόσο πολύ αυτή η επαφή που δεν τους χαλάει να το κάνουν ακόμα και με αγνώστους.

ΤΑΥΡΟΣ Αν υπάρχει ένας βασιλιά των προκαταρκτικών τότε αυτός είναι ο Ταύρος. Τους αρέσει το σεξ αλλά πιο πολύ τους αρέσει να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σεξ. Σε αυτό το κομμάτι είναι masters!

ΛΕΩΝ Οι Λέοντες απολαμβάνουν το καλό σεξ αλλά συνήθως δεν τους αρκεί. Θέλουν αμέσως μετά το τέλος της σεξουαλικής πράξης να ακούσουν σχόλια για το πόσο καλοί ήταν. Μόνο έτσι είναι 100% ικανοποιημένοι. Άλλωστε είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να παίρνει τα εύσημα και να ακούει θετικά πράγματα για τις ικανότητές του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Οι Σκορπιοί είναι τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Τρελαίνονται να κάνουν σεξ, αλλά δεν θα κάνουν σεξ με τον οποιονδήποτε. Θέλουν να νιώθουν καλά με το άτομο που έχουν απέναντί τους, συχαίνονται τα one night stands και δεν θέλουν να έχουν οπωσδήποτε συναισθηματικό δέσιμο για να κάνουν σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι Τοξότες απολαμβάνουν το σεξ πολύ και μάλιστα επειδή βαριούνται εύκολα θέλουν να ζούν διάφορες εμπειρίες σε αυτό το κομμάτι της ζωής τους. Αν μπλέξεις με Τοξότη να θυμάσαι πως θα πρέπει να σκέφτεσαι συνέχεια τρόπους για να κρατάς το ενδιαφέρον του αμείωτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments