Lifestyle

Τάσος Κωστής: «Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θέλω ούτε καλημέρα να λέω»

Τάσος Κωστής: «Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θέλω ούτε καλημέρα να λέω»

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook -Η Λάμψη TV

Τάσος Κωστής: «Σε περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα συνεργαζόμουν μαζί του»

Για το αν θα μπορούσε να συνεργαστεί στο μέλλον με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη ρωτήθηκε ο Τάσος Κωστής από τη Μένια Κούκου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Σε περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα συνεργαζόμουν μαζί του. Με τον Λιγνάδη που έχει καταδικαστεί, ούτε κατά διάνοια. Ούτε καλημέρα δεν μπορώ να πω μαζί του. Ούτε θέλω να τον βλέπω. Γιατί κακοποίησε παιδικές ψυχές», απάντησε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής.

View this post on Instagram

A post shared by Tasos Kostis (@tasos.kostis)

Ο ηθοποιός μίλησε και γενικότερα για το κίνημα #metoo και αν τελικά κατάφερε να καθαρίσει ο χώρος.

Ο ηθοποιός Τάσος Κωστής παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια συνέντευξη-χείμαρρο, στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

«Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής. «Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, “καρκίνος”, δύσκολη λέξη. Συνήθως λέμε “η κακιά αρρώστια” και το ξορκίζουμε, αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντας το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο; Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους. Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν την γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του, έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Έδινα εγώ κουράγιο, γιατί δεν θέλω να με λυπούνται» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Τάσος Κωστής. «Ήθελα να μην έρχεται να με βλέπει έτσι. Έπαιρνα κουράγιο από μόνος μου, δεν χρειάζομαι από τους άλλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments