Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κατήγγειλε παρακολούθηση του κινητού του Σπίρτζη

ΣΥΡΙΖΑ: Κατήγγειλε παρακολούθηση του κινητού του Σπίρτζη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παρακολούθηση στο κινητό του πρώην υπουργού και τομεάρχη του κόμματος, Χρήστου Σπίρτζη, κατήγγειλε το πρωί της Παρασκευής ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρακολούθηση στο κινητό του πρώην υπουργού και τομεάρχη του κόμματος, Χρήστου Σπίρτζη, κατήγγειλε το πρωί της Παρασκευής ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ειδικής αντιπροσωπείας. Αρχικά δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο μετέβη η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ανώτατο Δικαστήριο, παρά μόνο η αναγγελία της επίσκεψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να γίνει ενδελεχής έρευνα των εισαγγελικών Αρχών για την παρακολούθηση του Χρήστου Σπίρτζη. Οι υποκλοπές στο κινητό του βουλευτή αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνεται ότι, γίνονταν με λογισμικό Predator.

Συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα έχει αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Η πρωτοβουλία όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου εκδηλώνεται την ώρα που η κυβέρνηση «επιχειρεί τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών εντός εκτός κοινοβουλίου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments