Ζώδια

Ζώδια 20/9: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια 20/9: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια 20/9: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία και να περιμένεις μία συζήτηση, μία πρόταση ή και μία συνάντηση με άτομο του παρελθόντος θα σε συναρπάσει! Προσοχή όμως να κρατάς μικρό καλάθι για το λόγο ότι μπορεί να λειτουργήσεις μέσα στον ενθουσιασμό και να την πατήσεις! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα νιώθεις δυνατός, αποτελεσματικός και οι επαγγελματικές επιτυχίες είναι δεδομένες! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού την Τρίτη σε φέρνει κοντά με άτομο που εξιτάρει την φαντασία σου και επίσης μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της καθημερινότητας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν οι όμορφες εκπλήξεις που σπάνε την ρουτίνα και φέρνουν και έναν αέρα αλλαγής στο πρόγραμμά σου γεγονός που σε ανεβάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αποδοτικό και σε βοηθά να κατακτήσεις τους στόχους σου! Στα οικονομικά σου αναμένεται ένα ξαφνικό έσοδο!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία φρόντισε να μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να διεκπεραιώσεις ιδιαίτερα στην εργασία σου! Ακατάλληλη ημέρα για υπογραφές συμφωνητικών! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα αλλάζουν όλα στον ερωτικό τομέα και βελτιώνονται! Όμορφες και παθιασμένες στιγμές, είναι στο πρόγραμμα και η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα βοηθήσει στο να ξεπεράσεις προσωρινά τις δοκιμασίες και να βελτιώσεις τη σχέση με τον άνθρωπο σου. Ευνοείσαι και σε νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους μύρισε έρωτας, αυτή η εβδομάδα σε συναρπάζει με τις εξελίξεις της και τις όμορφες αλλαγές της. Αν είσαι ελεύθερος δεν σου κρύβω ότι μπορεί ξαφνικά να προκύψει ένας νέος, κεραυνοβόλος έρωτας

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αξιοποιείς μία πρότασή ή μία ευκαιρία από τα παλιά! Στα οικονομικά υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία και εσύ απολαμβάνεις στιγμές στα αισθηματικά σου και αναζωπυρώνεται και ένας παλιός έρωτας, όμως καλό είναι να μην πέφτεις με τα μούτρα γιατί άθελά σου μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά επιπόλαια. Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, να περιμένεις θετικές εξελίξεις! Επιπλέον, θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι, βελτιώνονται! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού σε ευνοεί, έτσι ώστε να καλύψεις ερωτικά κενά και να ξεπεράσεις συναισθήματα απογοήτευσης μέσα από ξεκαθαρίσματα ή μια νέα γνωριμία. Μυστική προς το παρόν σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξαφνικά μηνύματα, συναντήσεις με το παρελθόν, χαρές και εκπλήξεις με άρωμα του χτες είναι μέσα στο ερωτικό μενού της εβδομάδας… Σκέφτεσαι μία επανασύνδεση; Ναι λοιπόν τώρα είναι η στιγμή της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά λειτουργείς δυναμικά και πετυχαίνεις τους στόχους σου! Στα οικονομικά για την ώρα υπάρχει αστάθεια και … αμφιβολία!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία και οι σκέψεις σου αυτές τις μέρες περιστρέφονται στο παρελθόν και μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου! Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα η κοινωνική σου ζωή ενεργοποιείται και μία νέα σημαντική ερωτική νέα γνωριμία είναι πιθανή. Επιπλέον, έρχονται μηνύματα, συναντήσεις και τηλεφωνήματα που καιρό περίμενες! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού σε χαλαρώνει, επίσης σε βοηθάει να ξεπεράσεις την ψυχολογία του ηττημένου και μέσα από νέες γνωριμίες να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου . Έρωτας μέσα από τον φιλικό κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όμορφες εκπλήξεις δέχεσαι αυτή την εβδομάδα από το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Μία προσδοκία σου εκπληρώνεται ανύποπτα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνονται ευκαιρίες προτάσεων και νέων συνεργασιών στα επαγγελματικά που οφείλεις να τις αξιοποιήσεις. Στα οικονομικά είσαι σε προγραμματισμό και περιορισμό.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία αποφάσεις που ήθελες να πάρεις εδώ και καιρό τις παίρνεις τώρα, τολμάς, ρισκάρεις, τα παίζεις όλα για όλα! Προσοχή ωστόσο σε συμφωνίες, οικονομικά αλλά και στις παρορμητικές αντιδράσεις ! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα θετικές εξελίξεις σε οικονομικές, αλλά και ερωτικές υποθέσεις να περιμένεις, κυρίως λόγω της δυναμικότητας και της αυξημένης αυτοπεποίθησης σου! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού σε οδηγεί να γευτείς έναν έρωτα ίσως απαγορευμένο και σίγουρα θα ανέβει η αδρεναλίνη σου. Μπερδεύεσαι όμως αρκετά, γιατί δεν θέλεις να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου. Έρωτας με πρόσωπο κύρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά υπάρχει αστάθεια, ή υπάρχει μία ερωτική σχέση που είναι εκκεντρική παράδοξη και αλλόκοτη! Απόλαυσε στιγμές χωρίς να περιμένεις την μεγάλη ανταπόδοση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου η εβδομάδα είναι ανοδική και σου δίνει ανταμοιβή, οι προσπάθειές σου δικαιώνονται!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία και είναι πολύ πιθανό να ακούσεις μεγάλες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια αναφορικά με τα οικονομικά που μπορεί να σε απογοητεύσουν! Χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος σε βαραίνουν σημαντικά! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα είσαι αποφασιστικός, δυναμικός, ιδιαίτερα διορατικός και ερωτικός! Βελτιώνεται κατά πολύ η προσωπική σου ζωή και κυρίως ερωτικά και οικονομικά θέματα που σε απασχολούν.! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα φτιάξει την ερωτική σου κατάσταση, καθώς συνειδητοποιείς τα συναισθήματά σου και εκφράζεσαι με αυθόρμητο τρόπο Σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή από άλλη πόλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτική αναγέννηση έρχεται αυτή την εβδομάδα από εκεί που δεν το περιμένεις, εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα. Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί την στιγμή που δεν περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου, όμως αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία εσύ πρόσεξε γιατί εύκολα μπορεί να σου ξεφύγουν λόγια τα οποία θα μετανιώσεις, προσοχή λοιπόν στις επικοινωνιακές γκάφες. Μία επικοινωνία ή μία συνάντηση με άτομο του παρελθόντος θα σου δώσει χαρά! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα είσαι ανανεωμένος ψυχολογικά, αλλά και συναισθηματικά! Κάποιος παρασκηνιακός έρωτας πρόκειται τα ταράξει ευχάριστα την ζωή σου! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού οδηγεί στο να νιώσεις το ερωτικό πάθος και έρχεσαι κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Έτσι, μπορείς να καταπολεμήσεις κρυφούς φόβους και να πετάξεις από πάνω σου ιδέες και συντηρητικές προκαταλήψεις. Σχέση που θα σε συνεπάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα είναι η ευκαιρία σου για να προχωρήσει μία ερωτική ιστορία που σου είχε μείνει αγκάθι, για να γυρίσει κοντά σου ο σύντροφός σου μετά τους καβγάδες ή τον χωρισμό που είχατε… Επιτέλους χαμογελά το χειλάκι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στήριξη θα λάβεις αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου και αυτό θα σε τονώσει. Στα οικονομικά σου έρχονται κάποια χρήματα που περίμενες καιρό.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία και εσύ αγχώνεσαι υπερβολικά για τις υποχρεώσεις που έχεις, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν και το πρόγραμμά σου είναι εξαιρετικά πιεσμένο. Προσοχή σε λόγια και κουτσομπολιά! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα σπουδαία όνειρα πραγματοποιούνται, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Παράλληλα, το φιλικό περιβάλλον, στέκεται δίπλα σου και σε βοηθά να πετύχεις! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού διορθώνει ότι έχει πάει στραβά την προηγούμενη περίοδο και νιώθεις πως δικαιώνεσαι ανεπάντεχα, χωρίς να το περιμένεις. Σχέση μέσα από τον φιλικό κύκλο. Πλατωνικά συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα κατάλληλη για ραντεβού, ερωτικές συναντήσεις, εκπλήξεις, μηνύματα και πολύ ενθουσιασμό! Μία χαρούμενη εξέλιξη θα φέρει αλλαγή στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το διάστημα κρίνεται κατάλληλο για να κλείσεις εκκρεμότητες, να προχωρήσεις με επαγγελματικά σχέδια που είχαν μείνει στην μέση, αλλά και να ξοφλήσεις χρέη που σε βάραιναν.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία και είναι πολύ πιθανή για σένα μία ερωτική αναθέρμανση με το παρελθόν, αφού προκύπτει είδηση, μήνυμα ή συνάντηση που αποτελεί την ευκαιρία σου … Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα η κοινωνική σου εικόνα και η δύναμη σου σε οδηγούν στην επιτυχία και μπορείς να έχεις σίγουρες και σημαντικές εξελίξεις στη καριέρα! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα σου δώσει στιγμές χαλάρωσης, και μπορείς να ξεπεράσεις τυχόν ερωτικές κράμπες, κάνοντας νέες επιλογές και φυσικά θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου. Σχέση με άτομο κύρους που μπορεί και σε επηρεάζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται στο παρόν και εσύ καλείσαι να σκεφτείς εκ νέου τι έφταιξε αλλά και τι αξίζει να προσπαθήσεις ξανά. Μία επανασύνδεση είναι πολύ εφικτό να γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου η εβδομάδα αναμένεται να είναι δυναμική όπου θα καταφέρεις να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους σου.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία, εσύ θέλεις να πάρεις τα ρίσκα σου στα επαγγελματικά και να κάνεις μία τολμηρή αλλαγή, προσοχή όμως γιατί όσα έχεις συμφωνήσει, δεν θα είναι ακριβώς έτσι! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα επεκτείνεσαι ερωτικά, αλλά και κοινωνικά, με νέες σημαντικές ερωτικές γνωριμίες, μετακινήσεις, συναντήσεις, εμπειρίες και θετικές επαφές! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα ανεβάσει την ψυχολογία σου και μέσα από νέες γνωριμίες θα μπορέσεις να εκφράσεις με αυθορμητισμό την ερωτική σου διάθεση. Σχέση με άτομο που ρισκάρει τα πάντα για να σε έχει δίπλα του!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις σε σπρώχνουν να αφεθείς, να τολμήσεις, να ρισκάρεις και να απολαύσεις στιγμές αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά και εξελίσσεται στους απόλυτα ερωτικούς ρυθμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καταφέρνεις και δικαιώνεσαι για τις προσπάθειες που έχεις κάνει. Κάποιες απαντήσεις που περιμένεις καθυστερούν να έρθουν. Στα οικονομικά το κλίμα δεν σε ικανοποιεί.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία και εσύ βιώνεις κάποιες καθυστερήσεις σε σχέδια, συμφωνίες, σπουδές ή νομικά έγγραφα σε κάνουν να γίνεσαι υπερβολικός ή και καβγατζής, συγκρατήσου … Είναι μία καλή ευκαιρία για επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος σου! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα η ερωτική διάθεση και το πάθος σου είναι στα ύψη! Μπορείς να κατακτήσεις κάθε βαθιά σου επιθυμία, ακόμα και τις εμμονές σου. Αποκαλύψεις, διορατικότητα και οικονομική εύνοια θα έχεις! Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα σε χαλαρώσει και προσωρινά θα μπορέσεις να απολαύσεις στιγμές τρυφερότητας και χωρίς να το επιδιώκεις. Ωστόσο, δεν θα ικανοποιηθούν όλες οι προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από ερωτική επιθυμία χτυπάμε κόκκινο αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε, από σταθερότητα όμως … όχι! Ναι μεν έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, σωστό είναι όμως να υπολογίζεις τα θετικά και αρνητικά των επιλογών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βιάζεσαι αυτή την εβδομάδα να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματικών ή και των οικονομικών σου! Προσοχή σε χρηματικές απώλειες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία και οι ειδήσεις που λαμβάνεις για τα οικονομικά σου σε αγχώνουν. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για μία μεγάλη επένδυση ή αγορά! Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται την Δευτέρα αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μία πολύ σημαντική ερωτική νέα γνωριμία ή θα υπάρξει έναρξη μίας πολλά υποσχόμενης σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος πάθος και ερωτισμός θα χαρακτηρίσει την σχέση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δέσμευση, σχέση, συντροφικότητα, όνειρα και … αγκαλίτσες… !!! Ξέρω πολύ καλά πώς όλα αυτά τα ποθείς και τα επιζητάς και αυτή την εβδομάδα θα τα έχεις , ακόμα και αν αυτή τη στιγμή που διαβάζεις την πρόβλεψή σου δεν παίζει κάτι στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα κυριαρχεί η νευρικότητα και είσαι σε αναμονή επίτευξης ενός δύσκολου επαγγελματικού έργου! Στα οικονομικά σου τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments