Οδηγός

Βοήθεια στο Σπίτι αποτελέσματα: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

Βοήθεια στο Σπίτι αποτελέσματα: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ

Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, τριακοσίων εξήντα οκτώ θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών).

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα για ΠΕ και ΔΕ ΕΔΩ

Ανακοινώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα και για την προκήρυξη της ΑΑΔΕ

H Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοινώνει τα Εξεταστικά Κέντρα στα οποία θα εξετασθούν οι υποψήφιοι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στο πλαίσιο διεξαγωγής του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση συνολικά οκτακοσίων είκοσι δύο (822) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments