Ελλάδα

Καβάλα: Συνελήφθη 25χρονος για τη δολοφονία 52χρονου – Άγνωστα τα κίνητρά του

Καβάλα: Συνελήφθη 25χρονος για τη δολοφονία 52χρονου – Άγνωστα τα κίνητρά του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο ίδιος αν και υποστήριξε πως κίνητρό του ήταν ότι ο 52χρονος τον απέλυσε και του ασκούσε μπούλινγκ, οι ισχυρισμοί του διαψεύστηκαν, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε παραιτηθεί και δούλευε σε άλλη επιχείρηση
Στα χέρια της αστυνομία βρίσκεται ένας 25χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο, πατέρα δύο παιδιών, έξω από την επιχείρησή του στη Χρυσούπολη Καβάλας.
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τις φωτογραφίες με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του που είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος αν και υποστήριξε πως κίνητρό του ήταν ότι ο 52χρονος τον απέλυσε και του ασκούσε μπούλινγκ, οι ισχυρισμοί του διαψεύστηκαν, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε παραιτηθεί και δούλευε σε άλλη επιχείρηση.
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν εξ αρχής στο περιβάλλον του θύματος αναζητώντας ανθρώπους με τους οποίους ο 52χρονος πιθανόν να είχε διαφορές και οδηγήθηκαν στον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, πίστευε πως το θύμα διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με την σύζυγό του.

Μάλιστα, όταν τελικά ο νεαρός ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε με κυνηγετική καραμπίνα… «δανεική» από τον αδελφό του, η σύζυγός του και οι γονείς του προσήχθησαν στην Ασφάλεια και εξετάστηκαν για το αν γνώριζαν ότι εκείνος σκότωσε τον 52χρονο και τον κάλυπταν, όμως στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments