Lifestyle

Gucci: Ο Alessandro Michele παίρνει έμπνευση από τη μητέρα του και τη δίδυμη αδελφή της

Gucci: Ο Alessandro Michele παίρνει έμπνευση από τη μητέρα του και τη δίδυμη αδελφή της

Πηγή Φωτογραφίας: Hypebae

«Στις δίδυμες μαμάδες μου, που μπόρεσαν να κατανοήσουν τη ζωή μόνο μέσα από την παρουσία της άλλης»

H Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές fashion εικόνες με τους μεγαλύτερους οίκους να συνεχίζουν ακάθεκτοι την παρουσίαση των νέων συλλογών τους για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023. Έντονα χρώματα, δυναμικές γραμμές κι εμφανίσεις που κάνουν την κάθε γυναίκα ξεχωριστή μας προετοιμάζουν για την επόμενη σεζόν που θέτει τα «θέλω» μας στο προσκήνιο.

Gucci

Ο Alessandro Michele παρουσίασε πριν από λίγη ώρα την collection του οίκου Gucci για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 μέσα από ένα show που δύσκολα θα ξεχάσει ο κόσμος της μόδας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτεχνικό διευθυντής «κλέβει» την προσοχή με τις ιδέες για τις επιλογές του – το περίεργο θα είναι να μην το κάνει – αλλά σήμερα το νόημα του show είναι πολύ πιο βαθύ και συγκινητικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Αντλώντας έμπνευση από τη μητέρα του και τη δίδυμη αδερφή της, ο καλλιτεχνικός διευθυντής παρουσίασε τη συλλογή Gucci Twinsburg. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος του αφιέρωση τη νέα αυτή συλλογή: «Στις δίδυμες μαμάδες μου, που μπόρεσαν να κατανοήσουν τη ζωή μόνο μέσα από την παρουσία της άλλης». Η παρουσία της διπλής και διευρυμένης αγάπης τους γέννησε μια αιώνια γοητεία για το διπλό, εκείνα τα πράγματα που φαίνεται να αντανακλούν ίσα με τον εαυτό τους. Ακριβώς αυτά ανακαλύπτει ο Alessandro Michele στην τελευταία του επίδειξη για τον εμβληματικό οίκο Gucci. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι για χάρη του fashion brand, σ´ αυτό το ξεχωριστό αλλά σημαντικό show βρέθηκαν στην πασαρέλα και οι Θεσσαλονικές δίδυμες, Αλεξάνδρα και Μαρία Σπανίδου, προσθέτοντας τη δίκη τους πινελιά στο catwalk

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Το show ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατάνε μεμονωμένα στην πασαρέλα και όλα έδειχναν ότι πρόκειται για ένα catwalk σαν όλα τ’ άλλα με τις statement δημιουργίες του σχεδιαστή να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν. Ένα τοίχος με πορτρέτα που βρισκόταν στο catwalk, ανέβηκε στην οροφή και πιστέψαμε ότι εμφανίστηκε ένα καθρέφτης που αντικατόπτριζε τα είδωλα τους. Όμως ούτε αυτή τη φορά ήταν αυτό που νομίζαμε. Ήταν τα δίδυμα αδέρφια τους. Ουσιαστικά ο Michele δημιούργησε δύο ίδια shows, τα οποία γινόντουσαν ταυτόχρονα μέχρι που ενώθηκαν και τα μ δίδυμα μοντέλα εμφανίστηκαν να περπατάνε μαζί, φορώντας ακριβώς τις ίδιες δημιουργίες.

«Ως δια μαγείας, τα ρούχα διπλασιάζονται. Φαίνεται να χάνουν την ιδιότητα της μοναδικότητάς τους. Το αποτέλεσμα είναι αποξενωτικό και διφορούμενο. Σχεδόν ένα ρήγμα στην ιδέα της ταυτότητας, και στη συνέχεια, η αποκάλυψη: τα ίδια ρούχα εκπέμπουν διαφορετικές ιδιότητες σε φαινομενικά πανομοιότυπα σώματα. Η μόδα, άλλωστε, ζει από τους σειριακούς πολλαπλασιασμούς που δεν εμποδίζουν την πιο γνήσια έκφραση κάθε πιθανής ατομικότητας», έγραψε ο Alessandro Michele στις σημειώσεις του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Όσον αφορά τις δημιουργίες, ήταν τόσο εκκεντρικές όσο είναι πάντα. Mix & match, glittery λεπτομέρειες, γεωμετρικές σιλουέτες και tailored αισθητική ήταν τα βασικά στοιχεία τους. Το κολλεγιακό στιλ είχε την τιμητική του με τα college jackets να απογειώνουν αυτήν την τάση. Όπως έγινε απόλυτα αντιληπτό το animal print θα κυριαρχήσει σε όλο τους το φάσμα και την επόμενη σεζόν, τόσο σε βασικά κομμάτια όσο και σε αξεσουάρ που θα απογειώσουν τη δυναμική ακόμα και των πιο basic looks.

Παρακολουθήστε το video εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments