Lifestyle

Παπακαλιάτης: Πνίγηκε από τα γέλια με όσα είπε η Χαρούλα Αλεξίου

Παπακαλιάτης: Πνίγηκε από τα γέλια με όσα είπε η Χαρούλα Αλεξίου

Πηγή Φωτογραφίας: Ogdoo.gr

Παπακαλιάτης: Η σειρά «Maestro» του Mega αρχικά είχε τον τίτλο “Ο Δάσκαλος” και ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στον λόγο που τον άλλαξε

Την Χαρούλα Αλεξίου θα την δούμε σε έναν ρόλο έκπληξη στη νέα σειρά μετά από χρόνια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Μaestro». Στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους που έγινε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου υπήρξε και ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο όταν η κορυφαία ερμηνεύτρια κατάφερε με μια ατάκα της να πνίξει τον Παπακαλιάτη, ο οποίος έπινε νερό.

Μιλώντας για τη συνεργασία τους και δίνοντας την απάντησή της στο πώς είναι να δουλεύει κανείς με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, έφερε γέλια μέχρι δακρύων ενώ ο ίδιος ο Χριστόφορος ακούγοντας την, την ώρα που έπινε νερό, «πνίγηκε» από τα γέλια.

Η σειρά «Maestro» του Mega αρχικά είχε τον τίτλο “Ο Δάσκαλος” και ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στον λόγο που τον άλλαξε: «Αυτός ο άνθρωπος εξ αρχής δεν ήταν δάσκαλος. Ένας μουσικός είναι ο οποίος πηγαίνει σε ένα νησί προκειμένου να φτιάξει ένα φεστιβάλ μετά την εποχή του lockdown. Εκεί τον φωνάζουν όλοι δάσκαλο, αλλά δεν είναι. Ο τίτλος θα ήταν διπλός. Για τους ξένους θα ήταν Maestro και για τους Έλληνες Δάσκαλος. Είδαμε όμως πως σε όλη την πορεία του σεναρίου ταιριάζει πιο πολύ ο Maestro».

Maestro: Η υπόθεση της σειράς

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Εκεί, θα γνωρίσει ανθρώπους βασανισμένους, που “σκεπάζουν” τον εφιάλτη που βιώνουν, από φόβο κι απόγνωση. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments