Πολιτική

Εκδήλωση-προσκλητήριο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τα μεγάλα έργα στη Δυτική Αθήνα

Εκδήλωση-προσκλητήριο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τα μεγάλα έργα στη Δυτική Αθήνα
Την πρωτοβουλία για μία πολύ σοβαρή συζήτηση σχετικά με την αξιοποίηση των κονδυλίων του ταμείου ανάκαμψης για στοχευμένα έργα που αφορούν στη Δυτική Αθήνα ανέλαβε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Την πρωτοβουλία για μία πολύ σοβαρή συζήτηση σχετικά με την αξιοποίηση των κονδυλίων του ταμείου ανάκαμψης για στοχευμένα έργα που αφορούν στη Δυτική Αθήνα ανέλαβε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 19:30 το βράδυ στο Δημοτικό πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω. Για το θέμα εκτός από τον κ. Βαρβιτσιώτη που είναι βουλευτής στη Δυτική Αθήνα, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς επίσης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το event δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δήμαρχοι της εκλογικής περιφέρειας, όπως από το Περιστέρι ο Ανδρέας Παχατουρίδης, από το Αιγάλεω ο Γιάννης Γκίκας, από την Αγία Βαρβάρα ο Λάμπρος Μίχος, από τους Αγίους Αναργύρους ο Σταύρος Τσίρμπας, από το Χαϊδάρι ο Βαγγέλης Ντηνιακός, από την Πετρούπολη ο Στέφανος Βλάχος και από το Ίλιον ο Νίκος Ζενέτος. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της τηλεόρασης του Σκαϊ Νικολέττα Κρητικού.

Η συνάντηση αυτή αφήνει ένα ξεχωριστό πολιτικό αποτύπωμα, αφού σχετίζεται ευθέως με την ευρύτερη προσπάθεια αξιοποίησης του εργαλείου του ταμείου ανάκαμψης με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, σε μία ομολογουμένως δύσκολη χρονική συγκυρία. Η ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών της Δυτικής Αθήνας για τις προοπτικές που ανοίγονται στην ευρύτερη περιοχή με στόχο ένα βιώσιμο και ανθεκτικό μέλλον ενδυναμώνει ανάμεσα σε άλλα και τους διαύλους επικοινωνίας με τους πολίτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments