Lifestyle

Ασιάτισσα λογίστρια παντρεύτηκε με 5 νυφικά τον μεγαλοεπενδυτή άντρα της στη λίμνη Κόμο

Ασιάτισσα  λογίστρια παντρεύτηκε με 5 νυφικά τον μεγαλοεπενδυτή άντρα της στη λίμνη Κόμο

Πηγή Φωτογραφίας: Vogue australia

Όταν γνωρίστηκαν οι δύο τους έμεναν σε διαφορετικές χώρες και η σχέση τους ήταν αρχικά εξ αποστάσεως.

Ο Ian και η Jamie Bell παντρεύτηκαν πριν λίγο καιρό και ο πολυήμερος γάμος τους, δίπλα στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας τα είχε όλα: Πέντε νυφικά, καμπαρέ, πυροτεχνήματα και άφθονο gelato!

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Bell (@msjamiebell)

Δεν μπορεί κάθε πρώτο ραντεβού να είναι ένα δείπνο γευσιγνωσίας δέκα πιάτων, αλλά η Jamie Bell αστειεύεται ότι ήταν μια από τις πιο «έξυπνες» κινήσεις του συζύγου της. «Επίσης, φρόντισε να έχει άφθονο χρόνο για να κάνει καλή εντύπωση» πρόσθεσε γελώντας στην Vogue Αυστραλίας.

«Ευτυχώς, τα πήγαμε φανταστικά από την αρχή και μιλούσαμε όλη την ώρα» θα πει ακόμα η καλλονή Ασιάτισσα – πρώην λογίστρια – για τον άντρα των ονείρων της ο οποίος είναι συνεργάτης σε μια εταιρεία επενδύσεων διαχείρισης.

Όταν γνωρίστηκαν οι δύο τους έμεναν σε διαφορετικές χώρες και η σχέση τους ήταν αρχικά εξ αποστάσεως. Ωστόσο κατάφεραν να βρουν τρόπο να μείνουν μαζί και να ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας ή καλύτερα της Βίλας Μπαλμπιάνο, όπου και γυρίστηκε η ταινία «House of Gucci».

«Βρήκαμε τρόπους να συναντιόμαστε σε πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο» είπε η νύφη στη Vogue προσθέτοντας ότι έκανα τις πρώτες τους διακοπές μαζί στο Παρίσι, ενώ ταξίδεψαν ακόμα στη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Ποζιτάνο, την Σαντορίνη, ακόμα και στο Περού «όπου ανεβήκαμε στο Μάτσου Πίτσου και μείναμε σε μια βίλα ψηλά στα δάση του Αμαζονίου».

Τελικά η Jamie μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ, όπου ο Ian ζει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Για να έρθουμε όμως και στα νυφικά, τόσο στο Instagram της Bell, όσο και σε εκείνου του φωτογράφου David Bastianoni, ο οποίος και τράβηξε τα γαμήλια κλικς, βλέπουμε τα εντυπωσιακά φορέματα που επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα.

Σε σχετικό του φωτογράφου στο Instagram διαβάζουμε πως «κατά την διάρκεια του τριήμερου γάμου η Jamie φόρεσε πέντε φορέματα σχεδιασμένα από τους Galia Lahav, Nicole Milano, Pronovias, Valdrinsahiti και Berta».

Το ένα ήταν ένα πριγκιπικό φόρεμα με μεγάλη φούστα και στράπλες μπούστο, ενώ φόρεσε ακόμα ένα εφαρμοστό – επίσης στράπλες νυφικό με κεντήματα και ένα σε ανάλογη γραμμή και ύφος, το οποίο ωστόσο είχε τιράντες.

Ακόμα στις φωτογραφίες την βλέπουμε με ένα κατακόκκινο φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο στο μπορστινό μέρος, όπως και με ένα sparkly μίνι νυφικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments