Ελλάδα

12χρονη: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στον Κολωνό

12χρονη: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στον Κολωνό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς μετά από έρευνα που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς μετά από έρευνα που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών. Χτες το απόγευμα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας της 12χρονης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα οχτώ παιδιά της οικογένειας, τα έξι ανήλικα είναι σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο Παίδων και τα δύο ενήλικα είναι με τη γιαγιά τους.

Ερευνώνται οι λογαριασμοί

Εντωμεταξύ, φύλλο και φτερό αναμένεται να γίνουν οι λογαριασμοί των μελών της οικογένειας της 12χρονης , του Ηλία Μίχου και της οικογένειας του, μετά την παραγγελία του προέδρου της αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Έτσι, αν εντοπιστούν ποσά τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα των ατόμων που θα ελεγχθούν, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ουσιαστικά οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, είναι πιθανό να οδηγηθούν στην σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, μετά την σύλληψη της 37χρονης, που χαρακτηρίζεται «κλειδί» στην υπόθεση. Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για επικείμενη σύλληψη προσώπου από το περιβάλλον του 53χρονου βιαστή.

Θα εξεταστούν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας από ιατροδικαστή

Η οικογένεια έχει συνολικά 8 παιδιά από τα οποία μόνο τα δύο είναι ενήλικα και ζουν με τον παππού και τη γιαγιά τους. Τα άλλα 6 βρίσκονται στο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να εξεταστούν από παιδοψυχολόγους και να έχουν την απαραίτητη στήριξη. Παράλληλα εξετάζεται αν κάποιο από αυτά, εκτός από την 12χρονη, είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης κάτι που πάντως δεν έχει προκύψει με βάση τα έως τώρα στοιχεία.

Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσει σήμερα η μητέρα της 12χρονης, κατηγορούμενη για μαστροπεία, σε μία υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη

Οι αρχές διερευνούν την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται και η ίδια η μητέρα της 12χρονης, η οποία σύμφωνα με τους δικηγόρους της που την επισκέφτηκαν στη ΓΑΔΑ, αρνείται τις κατηγορίες, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η 12χρονη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments