Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ εύχονται καλό ταξίδι στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ εύχονται καλό ταξίδι στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσα από μια ανάρτησή της στα social media, αποχαιρέτισε τον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε σήμερα (14/10) από τη ζωή.

Ο ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έφυγε σήμερα (14/10) από τη ζωή νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του, όπως ήταν φυσικό, σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο του αθλητισμού.Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσα από μια ανάρτηση στα social media, έσπευσε να πει το δικό της αντίο στον Έλληνα αθλητή, αναφέροντας:

«Αναπαύσου εν ειρήνη Αλέξανδρε Νικολαΐδη. Η δουλειά σου θα συνεχίσει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους, ακόμα κι αφού έφυγες.

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε…»

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο ΠΑΟΚ σε μήνυμά του τονίζει ότι ο εκλιπών ήταν ένας ανήσυχος και υπέροχος άνθρωπος που μέχρι την τελευταία του στιγμή πρόσφερε αγάπη.

Η ανάρτηση των «ασπρόμαυρων»:

«Η χώρα, η Θεσσαλονίκη, ο αθλητισμός θρηνούν για έναν νέο, υπέροχο άνθρωπο, έναν Ολυμπιονίκη, έναν ανήσυχο πολίτη. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πρόσφερε αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή, στον συγκλονιστικό ύστατο χαιρετισμό του. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι…»

View this post on Instagram

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments