Ελλάδα

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Σήμερα η κηδεία του

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Σήμερα η κηδεία του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Τελευταία του επιθυμία ήταν να βγουν σε δημοπρασία τα 2 ολυμπιακά του μετάλλια και τα έσοδα να διατεθούν σε δομές για παιδιά

Τελευταίο αντίο σήμερα Σάββατο 15/10/2022 στον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο θάνατος του οποίου από μία σπάνια μορφή καρκίνου στα 43 του χρόνια, προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση.

Στις 3 μετά το μεσημέρι η σορός του θα τεθεί προς χαιρετισμό στον ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως στη Θεσσαλονίκη, και μία ώρα αργότερα θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. O ενταφιασμός του θα γίνει στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Τελευταία του επιθυμία ήταν να βγουν σε δημοπρασία τα 2 ολυμπιακά του μετάλλια και τα έσοδα να διατεθούν σε δομές για παιδιά.

Η οικογένεια καλεί αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές εις μνήμην του στα παρακάτω ευαγή ιδρύματα: Φλόγα- Σύλλογος Γονέων Παίδων Με Νεοπλασματική Ασθένεια, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Δημοτική δαπάνη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη θα πραγματοποιηθεί  η κηδεία του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης, μετά από έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Το νέο μήνυμα της συζύγου του

Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπαζή, έστειλε άλλο ένα μήνυμα για την απώλειά του μέσω των social media.

«Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα. Συναντηθήκαμε». Πρόκειται για στίχο από συλλογή της Κορίνας Καλούδη.

Η δημοσιογράφος, με την οποία ο Ολυμπιονίκης είχε αποκτήσει δύο παιδιά, δημοσίευσε χθες και ένα απόσπασμα από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments