Lifestyle

Ο Κάνιε Γουέστ ξεπέρασε την Kim Kardashian και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Juliana Nalú

Ο Κάνιε Γουέστ ξεπέρασε την Kim Kardashian και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Juliana Nalú

Πηγή Φωτογραφίας: YourTango

Το ζευγάρι έχει εμφανιστεί μαζί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό

Ο διάσημος ράπερ και σχεδιαστής μόδας, Kanye West, ο οποίος βρίσκεται στη μέση της διευθέτησης του διαζυγίου του με την Kim Kardashian, εθεάθη πριν από λίγες ημέρες να συναντά τη Βραζιλιάνα καλλονή, Juliana Nalú, έξω από ένα στούντιο του Λος Άντζελες.

View this post on Instagram

A post shared by Trap Mídias (@trapmidias)

Σε φωτογραφίες, που δημοσιεύει το «Page Six», τα δύο άτομα φαίνεται να αγκαλιάζονταν και στη συνέχεια να φιλιούνταν, λίγο πριν ο Κάνιε πάει μέσα στο στούντιο για να δώσει συνέντευξη στον Billy Bush.

Το νέο ζευγάρι φορούσε ασορτί φόρμες Yeezy, με τη Nalú να φορά ένα ολόμαυρο σύνολο και τον ράπερ να είναι με ένα camo καπέλο μπέιζμπολ, το οποίο συνδύασε με ένα hoodie.

Το ζευγάρι έχει εμφανιστεί μαζί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό, με πολλούς στα social media να λένε ότι ο Γουέστ βγαίνει με τη Nalú, προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από την πρόσφατη συμπεριφορά του στο διαδίκτυο.

Μια πηγή ανέφερε ότι ο Κάνιε Γουέστ «προσπαθεί να σταματήσει τις ειδήσεις που κυκλοφορούν για εκείνον, όσο αφορά στον αντισημιτισμό, και να τις ”αντικαταστήσει” με άλλο περιεχόμενο», προσθέτοντας ότι «η νέα σύντροφός του είναι μια προσπάθεια να κάνει τους ανθρώπους να ξεχάσουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments