Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Άρης: Ξεχωρίζει σήμερα το ντέρμπι στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – Άρης: Ξεχωρίζει σήμερα το ντέρμπι στη Λεωφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στη Λεωφόρο, ξεχωρίζει από το σημερινό «μενού» της 9ης αγωνιστικής της Super League

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στη Λεωφόρο, ξεχωρίζει από το σημερινό «μενού» της 9ης αγωνιστικής της Super League. Η αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λίγκ συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς και σήμερα Κυριακή (23/10) με το ντέρμπι της  Λεωφόρου να ξεχωρίζει.

Την σκυτάλη από χθες παίρνει ο Ιωνικός, ο οποίος φιλοξενεί στο γήπεδο του στις 16:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα…Λίγο αργότερα στις 19:30 το παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Οι πράσινοι με όπλο την καυτή λεωφόρο θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο, να κάνουν το 9 στο 9. Σημαντική απώλεια για το τριφύλλι ο Δημήτρης Κουρμπέλης ενώ στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκε ο Αϊτόρ. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς «καίγονται» για βαθμούς αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας καθώς δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Τον Μαντσίνι δεν θα εχεί στην διάθεση του ο Άλαν Πάρντιου καθώς ο παίκτης ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Την ίδια ώρα (19:30)  ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη ευελπιστεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Οι Αρκάδες από την άλλη θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη ώστε να μπουν και πάλι στο «κόλπο» των πλέι οφ.

Αυλαία ρίχνει η 9η αγωνιστική την Δευτέρα (24/10) με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται στην Λιβαδειά την φορμαρισμένη ΑΕΚ στις 18:00 και τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει στο Γεντί Κουλέ στις 20:00 την Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League:

Κυριακή 23/10

 16:00 Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Παναθηναϊκός – Άρης
 19:30 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης
Δευτέρα 24/10
 18:00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ
20:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments