Διεθνή

Ζαχάροβα: Οι αμερικανικές εγωιστικές φιλοδοξίες αφήνουν τη Ρωσία εκτός διάσκεψης του ΔΟΑΕ

Ζαχάροβα: Οι αμερικανικές εγωιστικές φιλοδοξίες αφήνουν τη Ρωσία εκτός διάσκεψης του ΔΟΑΕ

Πηγή Φωτογραφίας: tass

Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν τη χορήγηση βίζας σε Ρώσους αντιπροσώπους για τη διάσκεψη που θα διεξαχθεί στην Ουάσιγκτον από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου

 Η απουσία της Ρωσίας από τη διάσκεψη του ΔΟΑΕ για την πυρηνική ενέργεια στον 21ο αιώνα υποβαθμίζει το καθεστώς αυτού του μεγάλου γεγονότος, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα μετά την άρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να εκδώσουν βίζα σε Ρώσους αντιπροσώπους, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

«Αυτό που συμβαίνει θα πρέπει να βαρύνει τη συνείδηση ​​εκείνων που, για χάρη της ανάρμοστης πολιτικοποίησης και των εγωιστικών τους φιλοδοξιών, προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να απομονώσουν τη χώρα μας στη διεθνή σκηνή, χρησιμοποιώντας τις πιο αντιαισθητικές μεθόδους», είπε η Ζαχάροβα. για να προσθέσει «αλλά οι καταστροφικές προσπάθειές τους είναι μάταιες – είναι καταδικασμένες σε αποτυχία».

Η διάσκεψη θα διεξαχθεί στην Ουάσιγκτον από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου και είχε προγραμματιστεί η συμμετοχή της ρωσικής αντιπροσωπείας που αποτελείται από εκπροσώπους των κρατικών εταιρειών «Rosatom» και «Rostehnadzor».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments