Πολιτική

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν πτοείται από προκλήσεις και απειλές

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν πτοείται από προκλήσεις και απειλές

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τι αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών

«Η Ελλάδα δεν επιθυμεί κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία, αλλά για να αποφευχθεί μια επιδείνωση της κατάστασης, θα ήταν χρήσιμο να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Από την πλευρά μας, απορρίπτουμε και καταδικάζουμε ακραίες δηλώσεις σε κάθε ευκαιρία και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Η χώρα μας δεν πτοείται από προκλήσεις και απειλές» διαμηνύει ο υπουργός Εξωτερικών.

«Η Ελλάδα δεν επιθυμεί κλιμάκωση της έντασης. Αντιθέτως, επιδιώκει την εμπέδωση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας στη Ναυτεμπορική. Ο Νίκος Δένδιας σημειώνει με έμφαση ότι «το μήνυμα μας σε εταίρους και συμμάχους είναι απλό: Προκειμένου να αποφύγουμε την κατάσταση που ζούμε σήμερα στην Ουκρανία, πρέπει να υψωθεί ένα φράγμα απέναντι σε κάθε αναθεωρητισμό».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Κάλυψη οικονομίας, αγορών και επιχειρήσεων. Οικονομικός δημοσιογράφος με εμπειρία σε digital media και ανάλυση οικονομικής – πολιτικής επικαιρότητας.