Ελλάδα

Σάλος από τη σύλληψη της γιατρού των επωνύμων που χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ

Σάλος από τη σύλληψη της γιατρού των επωνύμων που χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ

Πηγή Φωτογραφίας: Ελληνική Αστυνομία

Η 48χρονη γιατρός που συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία, είχε ένα καλά οργανωμένο "επικοινωνιακό" δίκτυο μέσω instagram και συχνά ανέβαζε βίντεο διαφημίζοντας τις "θεραπείες" της με γνωστά ονόματα

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου περνάει σήμερα η γιατρός των επωνύμων, η σύλληψη της οποίας για χορήγηση σκευασμάτων νόπινγκ προκάλεσε σάλο στον αθλητικό χώρο, αλλά και στην ελληνική showbiz, καθώς πελάτες της φέρται να ήταν εκτός από αθλητές και μοντέλα, ηθοποιοί κλπ.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν εμπλακεί είναι του μπασκετμπολίστα Ντίνου Μήτογλου, από καταγγελία του οποίου ξεκίνησε ουσιαστικά η έρευνα της Αστυνομίας, αλλά και το γνωστό μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η σύντροφός της Ιωάννα Τούνη, μίλησε στην εκπομπή T-live του Alpha σχετικά με τη γιατρό: «Είχε έρθει η κοπέλα στο σπίτι του Δημήτρη, δεν έχω να πω κάτι, όλα καλά. Δεν θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε κάτι». Στην ερώτηση, αν γνωρίζει η ίδια τι πρόσφεραν αυτές οι θεραπείες, δεν θέλησε να αποσαφηνίσει αν η ίδια είχε γνώση: «Θα ενημερωθείτε από εμένα για το τι προσφέρει μία θεραπεία; Googlάρετε το, γιατί δεν ρωτάτε την ίδια την κοπέλα; Εγώ δεν θα ήθελα να διαφημίσω κάποιον. Δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε διάθεση». Τέλος, στην επισήμανση ότι η γιατρός έχει συλληφθεί για τα σκευάσματα αυτά, η Ιωάννα Τούνη, απλά συμπλήρωσε: «Η δημοσιογραφία δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι, να είστε καλά».

Η 48χρονη γιατρός που συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία, είχε ένα καλά οργανωμένο “επικοινωνιακό” δίκτυο μέσω instagram και συχνά ανέβαζε βίντεο διαφημίζοντας τις “θεραπείες” της με γνωστά ονόματα, όπως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αλλά και το μοντέλο Γιώργος Μανίκας.

Τόσο ο μπασκετμπολίστας, αλλά και το μοντέλο, υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν ότι τα σκευάσματα βουλγαρικής και ρωσικής προέλευσης, ήταν παράνομα. Ωστόσο, η ίδια, ισχυρίζεται ότι όλα συνέβαιναν με τη συγκατάθεση των πελατών της: «Ολοι όσοι με επισκέπτονταν γνώριζαν ακριβώς τι τους δίνω. Κανένας δεν έπαιρνε κάτι που δεν γνώριζε τι περιείχε. Οσοι λένε ότι δεν ήξεραν, λένε ψέματα»!

«Παράνομα τα σκευάσματα»

Όσον αφορά στα σκευάσματα σύμφωνα με τον ΕΟΦ είναι κυκλοφορούν παράνομα στην αγορά.

Τα συστατικά των θεραπειών προέρχονταν από τρεις (3) κατηγορίες σκευασμάτων και συγκεκριμένα:

  • μη γνήσια φαρμακευτικά σκευάσματα (ντόπινγκ) με πλαστή ταινία γνησιότητας του ΕΟΦ,
  • φαρμακευτικά σκευάσματα με απαγορευμένες ουσίες από το εξωτερικό χωρίς άδεια κυκλοφορίας του ΕΟΦ και
  • φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία είχε αποκτήσει μέσω εικονικών συνταγογραφήσεων προκαλώντας οικονομική ζημιά σε βάρος του ΕΟΠΠΥ.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος των προαναφερόμενων σκευασμάτων, τα οποία απεστάλησαν στον ΕΟΦ για εργαστηριακή εξέταση, ενώ κατασχέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments