Focus

Dat Lilly: Το μόνο πράγμα που δεν την πρόδωσε είναι το YouTube

Dat Lilly: Το μόνο πράγμα που δεν την πρόδωσε είναι το YouTube

Πηγή Φωτογραφίας: sportdog

Έχει σχηματίσει μια τεράστια κοινότητα, τις επονομαζόμενες Γωγούλες, και αυτή τη στιγμή είναι μία από τις πιο -αν όχι η πιο- επιτυχημένη Ελληνίδα YouTuber με το πιο ανερχόμενο κανάλι.

Το πρώτο βίντεο της Dat Lilly στο YouTube δεν είναι το πρώτο βίντεο της Dat Lilly στο YouTube. Η Dat Lilly έχει ξαναγράψει πολλές φορές την ιστορία της και το YouTube δεν πάει πίσω. Ξεκίνησε ανεβάζοντας μουσική και στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει Youtuber χωρίς ποτέ να πιστεύει ότι αυτή θα είναι η κύριά της δουλειά. Το περιεχόμενό της άλλαζε συνεχώς μέχρι που λίγο πριν το lockdown ξεκίνησε τα διαδραστικά βίντεο με το κοινό, αποφάσισε να αφοσιωθεί σε αυτά και είδε το κανάλι της να εκτινάσσεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dat Lilly ツ (@dat_lilly)

Δύο χρόνια μετά, έχει σχηματίσει μια τεράστια κοινότητα, τις επονομαζόμενες Γωγούλες, και αυτή τη στιγμή είναι μία από τις πιο -αν όχι η πιο- επιτυχημένη Ελληνίδα YouTuber με το πιο ανερχόμενο κανάλι. Παραχώρησε συνέντευξη στο Oneman.gr. Δείτε ένα απόσπασμα.

Έχεις κατεβάσει κατά καιρούς παλιά σου βίντεο από το YouTube. Φοβάσαι ότι μπορεί να πεις κάτι που στο μέλλον να μη θες να υπάρχει και δε θα έχεις έλεγχο πάνω του;

Όχι, δε φοβάμαι πια. Όταν λέω κάτι νιώθω σίγουρη, αλλιώς θα σου πω να προσπεράσουμε αυτή την ερώτηση. Έχει να κάνει με το πώς τοποθετείσαι σε ένα θέμα, και στα πρώτα μου βίντεο δεν ήμουν καλά, οπότε όταν τα βλέπω τώρα μετά από χρόνια που είμαι καλά, συνειδητοποιώ ότι θα μπορούσα να έχω πει πολύ διαφορετικά κάποια πράγματα.

Σαν να διαβάζεις τα παλιά σου ημερολόγια.

Ακριβώς. Το ημερολόγιο για κάποιο λόγο είναι ημερολόγιο που το κρατάς για τον εαυτό σου και δεν το μοιράζεσαι με 400.000 ανθρώπους. Έχει βοηθήσει και η ψυχοθεραπεία για την οπτική που βλέπω πλέον τα πράγματα.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο είχες πει ότι πήρες αυτοκολλητάκια από την ψυχολόγο και μου έκανε εντύπωση. Αυτό πώς λειτουργεί;

Δεν υπάρχει καλή συνεδρία και κακή συνεδρία. Χρειάζονται όλες το ίδιο. Είναι ένα αστείο που κάνω με το κοινό, ότι σήμερα ήμουν καλό παιδί. Σε κάποιες συνεδρίες νιώθω ότι η ψυχολόγος μου είναι παιδοψυχολόγος, γιατί νιώθω ότι υπάρχει ένα κομμάτι μέσα μου που δεν έχει ωριμάσει καθόλου.

Και σε κάποιες φάσεις νιώθω σαν να με μεταχειρίζεται λίγο σαν να είμαι παιδί. Μου χει φέρει διάφορα αντικείμενα που τα χρησιμοποιούν στα δωμάτια που κάνουνε παιδοψυχολογία. Νομίζω από εκεί ξεκίνησε και η φάση με τα αυτοκολλητάκια, αλλά δεν είναι παράσημο. Δε σημαίνει ότι σήμερα τα πήγες καλά, την άλλη φορά δεν τα είχες πάει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments