Αθλητισμός

Aλλαγές στη διοίκηση του ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Άγγελος Αναστασιάδης

Aλλαγές στη διοίκηση του ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Άγγελος Αναστασιάδης
Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και αναλαμβάνει καθήκοντα β’ αντιπροέδρου

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και αναλαμβάνει καθήκοντα β’ αντιπροέδρου, υπεύθυνου για το project του νέου αθλητικού κέντρου. Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ και οι αλλαγές.

Εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αναδιάρθρωση που έγινε στον Δικέφαλο του βορρά.

Μετά την αναδιάρθρωση που έλαβε χώρα ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, θα αναλάβει καθήκοντα β’ αντιπροέδρου και υπεύθυνου για το project του νέου αθλητικού κέντρου.

Εκτός από τον Αναστασιάδη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εισέρχονται οι κ.κ. Περικλής Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλης Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρης Μουτσάκης (project manager Νέας Τούμπας).

Από το Δ.Σ. αποχωρούν οι Γιώργης Σαββίδης, για προσωπικούς και τεχνικούς λόγους, όπως διευκρινίζεται από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος, που παραμένει στην εταιρεία διατηρώντας πλήρως τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής.

Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο και θα επικυρωθεί στην τακτική ΓΣ του Δεκεμβρίου, διαμορφώνεται ως εξής:

– ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

– Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ

– Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

– ΜΕΛΗ: MARIA GONCHAROVA, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments