Αθλητισμός

Με εντολή Αλαφούζου έρχεται στην ομάδα κορυφαίος σκόρερ

Με εντολή Αλαφούζου έρχεται στην ομάδα κορυφαίος σκόρερ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νέο «χρυσό» συμβόλαιο διέταξε ο Αλαφούζος

Το πιο καυτό όνομα, μαζί με τον Αϊτόρ, παραμένει στο Τριφύλλι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, δεδομένου ότι ο Αργεντινός άσος έχει αφήσει άπαντες ενθουσιασμένους με την παρουσία του στην ομάδα. Γιατί οι Πράσινοι είχαν δώσει… μάχη μέχρι την οριστική συμφωνία με της Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα το καλοκαιρι του 2021 και, μάλιστα, είχαν δώσει τα χέρια 12 λεπτά πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου!

View this post on Instagram

A post shared by Sebastian Palacios (Fan Page) (@teampalacios34)

Μάλιστα, η μεταγραφή τού Παλάσιος ήταν η ακριβότερη τα τελευταία 12 χρόνια, καθώς μαζί με το συμβόλαιό του και την εφορία στην επόμενη τριετία, θα ξεπεράσει τα 4,3 εκατ. ευρώ το κόστος της! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όταν ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να ανοίξει την κάνουλα, έφερε τον παιχταρά.

Το ρεπορτάζ τού sportdog αναφέρει ότι οι Πράσινοι έχουν την πρόθεση να… δέσουν Παλάσιος, δηλαδή το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024 να το ανανεώσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2026 – Όταν πια ο παίκτης θα είναι 34 ετών! Πρακτικά, δηλαδή, θέλει να τον κρατήσουν στη ομάδα για πάντα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να του αυξήσει, προφανώς, τις αποδοχές από τις 600-700.000 ευρώ που παίρνει τώρα και να φτάσει κοντά στο 1 εκατ, ευρώ, καθώς ο Αργεντινός είναι σούπερ επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας. Αρκεί να σημειώσουμε ότι φέτος, ήδη, έχει 11 ματς και 4 γκολ.

Εδώ, βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι να έρθει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, ο Παλάσιος είχε αλλάξει πολλές ομάδες στην καριέρα του – Ενδεικτικό του ότι του αρέσει να αλλάζει περιβάλλον, να ψάχνει νέα πρόκληση κ.λπ. Βέβαια το γεγονός ότι φέτος η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και την ερχόμενη αγωνιστική περιοδο θα έχει αυξημένες πιθανότητες για να συμμετέχει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι τρομερό κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστη στα 30 του χρόνια.

Το ίδιο, όμως, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι μπορεί να ισχύει αν προκύψει μια καλή πρόταση από κάποια ομάδα, αν και δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε δείξει ενδιαφέρον μόνο ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτησή του.

Συμπερασματικά, πέρα από τα κυρίαρχα ρεπορτάζ που θέλουν τους Πράσινους να έχουν επαφές με τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Αϊτόρ και Σένκεφελντ για νέο συμβόλαιο, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν στη λίστα τους και τον Παλάσιος. Μάλιστα, υπάρχει περίπου η βεβαιότητα ότι ο Αργεντινός άσος δεν θα αρνηθεί την πρόταση που θα του γίνει, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να “δέσει” τον βασικό κορμό του για χρόνια…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments