Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: “Άνοιξε – κλείσε” ο καιρός τα επόμενα 24ωρα – Πού χρειάζεται προσοχή

Σάκης Αρναούτογλου: “Άνοιξε – κλείσε” ο καιρός τα επόμενα 24ωρα – Πού χρειάζεται προσοχή
Δείτε αναλυτικά τον καιρό τις επόμενες ημέρες

‘Αστατος και βροχερός θα είναι ο καιρός και τα επόμενα 24ωρα με τη Δυτική Ελλάδα, όπου θα προστεθούν νέες βροχοπτώσεις και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα, καθώς αναμένονται  βροχές και καταιγίδες

Όπως σημειώνει από απόψε και μέχρι αύριο βράδυ χρειάζεται προσοχή σε Λέσβο, Χίο Σάμο, καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί κυρίως ηλιοφάνεια, με νοτιοδυτικούς ανέμους στα 5 με 6 μποφόρ και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στην Αττική αναμένονται το πρωί παροδικές συννεφιές με μικρή πιθανότητα βροχής στα νότια τμήματα του νομού, στη συνέχεια της ημέρας όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα έχουμε χαμηλές νεφώσεις, ίσως και τοπικές ομίχλες, οι οποίες όμως γρήγορα θα διαλυθούν και θα επικρατήσει λιακάδα για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments