Αθλητισμός

Το πρώτο απόλυτο σοκ του Μουντιάλ! Απίστευτο κάζο για Αργεντινή!

Το πρώτο απόλυτο σοκ του Μουντιάλ! Απίστευτο κάζο για Αργεντινή!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το πρώτο ματς της τρίτης ημέρας του Μουντιάλ στο Κατάρ επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη!

Το πρώτο ματς της τρίτης ημέρας του Μουντιάλ στο Κατάρ επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη! Το πρώτο ματς της τρίτης ημέρας του Μουντιάλ στο Κατάρ επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη! Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη στο Λουζάιλ! Η Σαουδική Αραβία πήρε τη νίκη με 1-2 κόντρα στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και έβαλε… φωτιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το μεγάλο σερί της Αλμπισελέστε διακόπηκε στα 36 παιχνίδια και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Η Αργεντινή πάντως ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, προηγούμενη με 1-0 με το γκολ πέναλτι του Λιονέλ Μέσι! Στο δεύτερο μέρος ωστόσο μπήκε νωθρά και το πλήρωσε. Δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών για τους Σαουδάραβες έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι!

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι… πελαγοδρόμησε και ουδέποτε μπόρεσε να μπει στην διεκδίκηση της νίκης! Το VAR πάντως ακύρωσε 3 γκολ των Αργεντινών με τη χρήση του ημιαυτόματου οφσάιντ.

Η ενδεκάδα της Αργεντινής: Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πολ, Παρέδες, Πάπου Γκόμες, Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντι Μαρία, Μέσι.

Η ενδεκάδα της Σαουδικής Αραβίας: Αλοβάις, Αμπουλαϊχί, Αμπντουλχαμίντ, Αλσαρχάνι, Αλταμπάκτι, Αλμάλκι, Αλνταουσάρι, Αλσέχριο, Κάνο, Αλφαράζ, Αλμπρικάν.

Πηγή: sport365

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments