Ελλάδα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα μυστικά για να πετύχετε – Πώς κάνετε αίτηση

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα μυστικά για να πετύχετε – Πώς κάνετε αίτηση
Ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για χιλιάδες διορισμούς στο δημόσιο είναι γεγονός.

Ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για χιλιάδες διορισμούς στο δημόσιο είναι γεγονός. Στην πραγματικότητα αποτελεί το γεγονός της 20ετίας καθώς όποιος Π.Ε. και Τ.Ε. δεν πετύχει στο διαγωνισμό θα αποκλειστεί από τους διορισμούς στο δημόσιο για τα επόμενα χρόνια σε δήμους, περιφέρειες, ΔΕΚΟ, υπουργία, ΝΠΔΔ και οργανισμούς.

Όποιος όμως πετύχει θα μπορεί να διεκδικήσει με πολύ σοβαρές πιθανότητες τις χιλιάδες μόνιμες θέσεις που θα προκηρύσσονται σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι στον Διαγωνισμό θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής όλα τα πτυχία Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. κορυφώνει τη μαζικότητα αλλά και τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει.

Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε 4 μαθήματα κοινά μαθήματα. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2023 εκτός απροόπτου ενώ το ΦΕΚ έχει ήδη βγει.

Οι ενδιαφερόμενοι για το Διαγωνισμό έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία στον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn από τον Οκτώβριο για να μπορούν να είναι έτοιμοι τις εξετάσεις.

Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το Διαγωνισμό και πώς θα τις κάνετε

Εκτός απρόοπτου οι αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους ώστε να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου μετά την δημοσίευση της προκήρυξης.

Θα έχει δοθεί και ένα χρονικό διάστημα για να μαζέψουν οι ενδιαφερόμενοι τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα κάνει κατανοητό πως δεν θα υπάρξει πολύς χρόνος για προετοιμασία.

Πώς θα προετοιμαστούν σωστά οι ενδιαφερόμενοι και τι πρέπει να γνωρίζουν για τις εξετάσεις

Το goLearn, ο κορυφαίος φορέας προετοιμασίας και μοριοδότησης ενηλίκων στην Ελλάδα για διορισμούς και προσλήψεις μέσω προκηρύξεων, διαγωνισμών και πινάκων ΑΣΕΠ ξεκινάει κάθε Δευτέρα πρόγραμμα εξ αποστάσεως και ασύγχρονης προετοιμασίας έως τις εξετάσεις!

Κάθε χρόνο πάνω από 40.000 ενήλικες μοριοδοτούνται και προετοιμάζονται από το goLearn για διορισμούς στο δημόσιο.

Η εξ αποστάσεως προετοιμασία του οργανισμού είναι η μόνη στην Ελλάδα που πραγματοποιείται υπό την εποπτεία ομ. καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου!

Ο οργανισμός παράλληλα προσφέρει σε όλους όσους ενταχθούν το πρόγραμμά του ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποίηση Υπολογιστών η οποία αποτελεί απαραίτητο τυπικό κριτήριο για τον ΑΣΕΠ αλλά και τεράστια έκπτωση για Πιστοποίηση Αγγλικών

Σε τι πρέπει να προετοιμαστείτε για να πετύχετε ψηλό σκορ στο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Όσοι ενδιαφέρονται να μπουν στην δεξαμενή των επιτυχόντων και να έχουν δικαίωμα διεκδίκησης διορισμού σε όλη την Ελλάδα θα μπορούν μέσω της ολοκληρωμένης προετοιμασίας που παρέχει το goLearn με online tests, εκπαιδευτικό υλικό, βιντεομαθήματα, σημειώσεις και πολύ πρακτική άσκηση να πετύχουν υψηλό σκορ στις παρακάτω ενότητες οι οποίες και θα είναι αυτές που θα εξεταστούν

  • Γλωσσικός Συλλογισμός  (ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
  • Αριθμητικός Συλλογισμός  (ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
  • Αποτελεσματικότητα στην εργασία (ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
  • Γενικές Γνώσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments