Lifestyle

Neymar: «Έχω φαντασιωθεί πολλές φορές να σηκώνω το τρόπαιο στο Κατάρ»

Neymar: «Έχω φαντασιωθεί πολλές φορές να σηκώνω το τρόπαιο στο Κατάρ»

Πηγή Φωτογραφίας: Goal.com

Neymar: «Πάντα ονειρευόμουν να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, από τότε που ήμουν παιδί»

Λίγο πριν φύγει για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ όπου τον απολαμβάνουμε, ο Neymar μίλησε στο ιταλικό Esquire για όλα όσα περιμένει να έρθουν.Σε 16 συμμετοχές τη φετινή σεζόν μετρά 12 γκολ και 9 ασίστ. Είναι τα καλύτερα νούμερα του από τότε που άφησε τη Βαρκελώνη, για το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Neymar Jr. όλα αυτά τα χρόνια άκουσε πολλά. Από πρώτο βιολί της Παρί, έφτασε μετά τον ερχομό του κολλητού του, Lionel Messi να βρίσκεται στην τρίτη θέση των αγαπημένων της γαλλικής ομάδας. Φέτος, ως αρχηγός της Σελεσάο, δείχνει διαφορετικός.

Προπονείται καλύτερα, είναι πιο συνεπής από ποτέ και δείχνει ότι βρίσκεται στο καλύτερο momentum, που βρέθηκε ποτέ. Για την πιο ώριμη φάση της καριέρας του και όλα, όσα προηγήθηκαν και όσα περιμένει, μίλησε στο ιταλικό Esquire.

>Πάντα ονειρευόμουν να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, από τότε που ήμουν παιδί. Έχω φαντασιωθεί πολλές φορές να σηκώσω αυτό το τρόπαιο και επιτέλους έχω άλλη μια ευκαιρία να προσπαθήσω να το πάρω. Ελπίζω να τα καταφέρω.

View this post on Instagram

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

>Το να είσαι φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν σημαίνει τίποτα.

Δεν θα έλεγα ότι το 7-1 από τη Γερμανία ήταν το χαμηλότερο σημείο της καριέρας μου, αλλά ήταν σίγουρα μια από τις πιο δύσκολες στιγμές. Ήταν το πρώτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο, έπαιζα στη Βραζιλία και ήθελα τόσο πολύ να το κερδίσω! Ο τρόπος με τον οποίο τραυματίστηκα ήταν πολύ ενοχλητικός, αλλά ευτυχώς επέστρεψα να παίζω ποδόσφαιρο όπως πριν και αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα.

View this post on Instagram

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Η ήττα δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι χειρότερη. Γι’ αυτό πρέπει να κάνεις τη σωστή προπόνηση, να είσαι σωματικά και πνευματικά στο 100%. Η προετοιμασία για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι καλύτερη από ό,τι συνήθως, επειδή παίζεις τον Νοέμβριο, στη μέση της σεζόν, όταν σωματικά βρίσκεσαι στα καλύτερά σου. Οι παίκτες μπορεί να είναι κουρασμένοι στο τέλος μιας σεζόν, οπότε νομίζω ότι το επίπεδο της προετοιμασίας για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι πολύ υψηλό.

>Το 2018 παίξαμε πολύ καλά απέναντι στο Βέλγιο, αλλά κάναμε δύο λάθη που μας κόστισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, δεν φοβάμαι να πάρω ρίσκα. Σε έναν αγώνα, αν μπορώ να κάνω κάτι καινούργιο για να βοηθήσω την ομάδα, τότε θα το κάνω. Η Puma κάνει κάτι παρόμοιο με την καμπάνια Generation Fearless: κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Είναι σημαντικό να προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό στον κόσμο της μόδας, στο ποδόσφαιρο και στη ζωή.

Θα έλεγα ότι το στυλ μου μπορεί να είναι τολμηρό. Δεν έχω ένα μοναδικό στυλ ντυσίματος. Μου αρέσει να ανακατεύω τα πράγματα.

>Ανυπομονώ να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ξεχωριστοί. Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Ένας αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Έχω πραγματικά κίνητρο. Το να παίζω στο Κατάρ θα είναι πολύ διαφορετικό από το συνηθισμένο, αλλά ανυπομονώ να γνωρίσω μια άλλη χώρα, μια άλλη κουλτούρα. Ξέρω ότι θα κάνει πολύ ζέστη και χαίρομαι που πολλά γήπεδα θα έχουν κλιματισμό. Πραγματικά πιστεύω ότι θα είναι ένα απίστευτο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments