Lifestyle

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το Mega Καλημέρα

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το Mega Καλημέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Όταν θέλουμε να πούμε μυστικά από τους άλλους με την Ελεονώρα μιλάμε Ιταλικά»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά, το πρωί της Τρίτης και μίλησε για πολλά. Η Φλορίντα απάντησε και για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από το Mega Καλημέρα.Αρχικά, για τα χαριτωμένα λάθη που κάνει στον τηλεοπτικό αέρα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: «Κάθε φορά που έκανα λάθος έπεφταν όλοι με τα μούτρα να με διορθώσουν και κάποια στιγμή τους λέω ρε παιδιά αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει, μην σπαταλάτε ενέργεια. Αυτό ήταν το αλατοπίπερο της υπόθεσης, οπότε είναι πολύ ευχάριστο για τους γύρω μου. Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εγώ δεν πήγα σε ελληνικό σχολείο, πήγα σε ιταλικό σχολείο. Μιλάω μόνο ιταλικά στα παιδιά μου».

View this post on Instagram

A post shared by Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu)

Για την αποχώρηση από το Mega Καλημέρα είπε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί τα παιδιά μου ήταν πολύ μικρά, ειδικά ο Κωνσταντής ήταν 1,5 ετών. Δεν κοιμόταν το βράδυ. Στις 5 έβαζα ξυπνητήρι, κάποια στιγμή το πράγμα διογκώθηκε κι εγώ έπαθα υπερκόπωση. Αν ήταν αλλιώς οι συνθήκες δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί, ήταν τόσο ωραία. Περνούσα φανταστικά».

«Μου λείπει η αδρεναλίνη, που τα λέγαμε όλη μέρα, η κουμπάρα μου. Έχεις ένα κενό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments